Hullyya minikbezelyemmm benim de pozitif cikti ama antibyotik vermedi . Hatta kedi alacaktik eve . Dr bekle pozotif cikarsa kedi alabilirisn dedi sadece .
minikbezelyemmm minikbirseyler76 ultrasonda herşey normalse takip veriyor canım amniyosentez dedi bana ama bence sana Deme z çünkü değerin benim gibi yüksek değil
Burcu1472 minikbezelyemmm minikbirseyler76 benim ıgm (1.24) çıktı ıgg ve avidite için tekrar test verdim sonuçlarını bekliyorum ultrasonda her şey normal gözüküyor dedi doktor inşallah bir şey yoktur zor bir süreç hepimiz için
Burcu1472 minikbezelyemmm minikbirseyler76 IgM pozitif 1.47 ıgg pozitif 250 çıktı avidite yi nasıl anlayacağım
minikbezelyemmm Burcu1472 zor kuzum yaşayan biliyor ama inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz kuzum
minikbirseyler76 Burcu1472 avidite ayrı bir test bu testi bundan önce hamilelikte yaptırmışmıydınız toksoplazma ıgg ve ıgm yi
Burcu1472 Nisan ayında hamileliğimin başlarında Anti cmv ıgm 0.17 Anti rubella ıgm 0.41 Anti toxoplazma ıgm 0.09 çıkmıştı
minikbezelyemmm 2prensesannesiiii kuzum bilmiyorum kadın doğumcu yaptı bana bi sor yapabilir diye düşünüyorum