mercimekmi benim kızım da akrep burcu olacak gibi görünüyor ama doktorum sezaryen doğum önerirse 37. haftada doğup benim gibi terazi burcu olmasını çok isterim hayırlısı olsun ne diyelim
eylulicten mercimekmi terazi kadinlarini bilmiyorum de erkekleri fena kardesimden biliyorum 😂 saglikla gelsin insallah 🫶
Busra_sansar mercimekmi Ay bende terazi burcu olsun çok istiyorum benim gibi ⚖️ama normalde bende 8 Kasım da dogcakmışım erken gelmişim 19 Ekim doğum tarihim kızım da 31 Ekim gibi doğar dedi doktor bakalım anasına çekerse belki erken gelir 🤭🤩
Defne_momm eylulicten Benim doğum 40. Haftaya göre kasım 21 ama şuan 30+5 iz doktor bebek 2 hafta + 3 gun önden gidiyor böyle giderse ekim sonu ya da kasım başı gibi 3,5 kg üzeri olur zaten alırız dedi. 30+5 de kilosu 1950 gr dı. 😅
eylulicten Defne_momm masallah benim 31. Haftada 1700 kg dedi bana az geldi ama gayet normal dedi. Saglikla gelsin insallah 🙏😊
Semaa12 eylulicten yaya kalmaz bence ama bakalım sağlıklı olsunda artık bende akrep burcuyum bakim anasının kızımı olcak 😂
eylulicten Semaa12 valla kiz cocuklarini baba icin doguruyoruz bacim. Ne kadar analariyla birlikte olsalarsa ilk baba diyorlar. Hic umitlenme 😂😂
Busraky2304 Senem_11 30. Haftaya girince doktorum gün verdi 8 kasım 38+6 oluyorsun o zmn sezeryan alırız dedi tabbi herşey kısmetir bir aksilik olmaz inşallah
Senem_11 Kızlar benim daha sezeryan yada normal dogum diye belli degil ama ozelde olcak nasipse dogum ve normal dogum olursa aksam vakti olursa yada gece doktor hemen haateneye gelır mı sizce kafama o takıldı
eylulicten Senem_11 evet canim ozelde her turlu doktorun geliyor bende doktorumla daha dun konustum bu konuyu. Sen acile geliyorsun nobetci ebe ya da doktor bakiyor benlik durumsa beni ariyorlar hastaneye gelmem 10 dk max dedi.
nidaturgutarhan eylulicten Kasım değilde ekimde doğacak kızım.Sanırım akrep oluyor. Sözüm meclisten dışarı ama tanıdığım tüm akrep kadınları çok sinsi. İnşallah birkaç gün erken doğarda terazi olur diye umuyorum 😀
eylulicten nidaturgutarhan erkekleri de fena aslan burcu feat akrep burcu 😂😂😂ikisi de bende olacak sanirim kocisim aslan
Senem_11 Busraky2304 yani ben doktora dedim 28 haftalıkken sezeryan ıstıyorum diye ama daha konusuruz dedı bu hafta da bısey demedi dogum ile ilgili
Aytana 32.haftaya girdik biZde kasım başıyız . Akrepler inat mı olurbilmiyorum ama hala yüZünü göremedik oğluşun inatla kapatıyor 😅😅😅
sevil42 30+6 kasım 20 son ama sezeryan olacak doktorum 39 a kadar bekleriz dedi bakalım inşallah zamanında gelir süpriz yumurtam
Emily37 eylulicten 😂😂😂 bende koç burcu bi eş aslan burcu ergen bi oğlan bide kısmetse akrep burcu minik bi cadı olucak evde😂🤦🏻♀️ Artık kafamda huniylemi gezerim bilemiyorum😂😂🤦🏻♀️
eylulicten Mucizebb akrepse zor geliyor diyorlar bana. Benimkide akrep 41 de zorla aldik diyenler var 😂😂 iyi korkuttular beni ya ☺️
SbhtYlmz eylulicten 31+5 13 kasım doğum tarihimiz ama tabi ne olur bilinmez herkese sorunsuz sağlıklı doğumlar diliyorum🌸