Mervebasat eylulicten kızım 14 kasım son gün olarak görünüyor fakat kasım 1-5 arası sezeryen olabilir dedi doktorumuz. Akrep burcundan bende korkmuyor değilim. Bende yay burcuyum. Biraz daha bekleseymişiz yay olacakmış 😂 Kış bebeği olacağı için kıyafetler konusunda sorun yaşıyorum siz neler aldınız ?
Ceylan2536 Mervebasat inşallah iyi anlaşırsınız. Ben akrep eşim ise yay. Hiç anlaşamıyoruz nasıl evlendik bilmiyorum 😂😂😂😂
eylulicten Mervebasat bol zibin aldim alt giyilecekler. Bi tane pofuduk tulum battaniye 2 kalin 2 penye. Oyle cok kiyafet almadim cabuk buyudugu icin dogsun ondan sonra bakariz dedim. Diger tum malzemeleri eksiksiz aldim
Orkide_20 Dygsnkgl benimde 11 Kasım görünüyor suann , cinsiyeti nedir ? Bakalım gününde mi gelecek yoksa daha mı erken 😊
minikturtam1 eylulicten esimde çok sever gezmeyi. coook cocuk ruhlu bir adam. onlar baba oğul gezsinler. Ben arada bir eşlik ederim.😁
Stella_0 eylulicten Bir aksilik olmazsa benimde kasımın ilk haftası görünüyor. Zorunlu sezeryan olucam böbrek nakilli olduğum için 34. haftada alınacak. 1 Kasım tam 34. hafta oluyor. Ne olucak nasıl olucak nasip bakalım bekliyorum 🥰
Ceylan2536 teachersrn yaa bende öyle. 😂Akrebim ve bebeğim akrep olacak. O da sanırım benim gibi aşırı inceleyen , kindar, mükemmelliyetçi biri olacak ama o erkek. Belki erkek kadın fark eder diye ümit ediyorum. O benim gibi olmasın😂
Kokenilya eylulicten inan ilk hesapladığım şey burcuydu ve akrep. Hiç sevmem ve hiç anlaşamam. Canım kızım seninle tabularımı yıkıcam 😅
zamaneannesi80 eylulicten 21 kasım da doluyor günümüz ama ben sezeryan istiyorum o yüzden daha erken olur.. burçlara inanmam fazla ama çok korkuttular gözümü akrep Burcu zor oluyor diye 😂
eylulicten zamaneannesi80 beni de korkuttular. Erken falan da gelmez cok beklersin erken dogmasini dediler bi de
Semaa12 eylulicten yaya kalmaz bence ama bakalım sağlıklı olsunda artık bende akrep burcuyum bakim anasının kızımı olcak 😂