Ulkr__ eylulicten sizde de arada hafif regl ağrısı gibi ağrı yada vajinada batma hissi oluyormu bide bebeyi bazen aşağıda hissediyor musunuz?
Seymoshh eylulicten inatçılar ama bende bir Aslanım😂benim kadar değiller ben bastırıyorum sanırım onları o yüzden beni rahatsız etmiyorlar😆😆
Emily37 eylulicten uygulamaya göre 24 Kasım son gün ama benim ilkim sezaryen olduğundan şimdide sezaryen olucam.Doktorum kasım 10 ile 17 arasında bebeği alıcam dedi.Banada Akrep burcundan çok çekiceksin diyorlar yaşayıp göreceğiz bakalım🥰🙏 ilk bebeğimde aslan burcu ondan fazlasıyla çekiyorum yani alışkınım bi şekilde
teachersrn eylulicten ben de Kasımın ilk haftası doğum yapacağım inşallah. Kızım da benim gibi Akrep olacak. Üzülüyorum aslında, kendim gibi detaycı, çok düşünen, mükemmeliyetçi ve kinci biri olur diye korkuyorum
Ceylan2536 teachersrn yaa bende öyle. 😂Akrebim ve bebeğim akrep olacak. O da sanırım benim gibi aşırı inceleyen , kindar, mükemmelliyetçi biri olacak ama o erkek. Belki erkek kadın fark eder diye ümit ediyorum. O benim gibi olmasın😂
UmmNasuh eylulicten hiçte bile bende akrep burcuyum annem derki birtek sen beni üzmedin yedi kardeşiz bu arada diğer kardeşlerim çok çektirmiş 😄
Ozgerenali Ulkr__ bende bebeği aşada hissediyorum ya vajinama baskı yapıyor sürekli 2 çocuk arkasında koşmaktan dinlenmeye fırsat yok bu 3. Gebeliğim bebek çok hareketli diğer gebeliklerimde böyle hareket hiç yoktu bazen suyum gelicek diye korkuyorum
eylulicten Ulkr__ olmaz mi dun kontroldeydim hepsini sordum doktora. 10 di yurusem sanki bebek baski yapiyormus gibi agrilar basliyor. Gece uyurken vajinada batmalar var bacakta agrilar zaten uyutmuyor. Evde az ayakta dursam karnimin alti agriyor. Doktor bebek basi asagida cok ayakta durma yorulma dedi
Ozgerenali Ay Kasımda olanlar çoğunluk kız galiba benimde 2 oğlum var bunada erkek dedi ama ben hiç erkek olduğuna inanamiyorum umarım bizede supriz olur 😃
Emily37 eylulicten 😂😂😂 bende koç burcu bi eş aslan burcu ergen bi oğlan bide kısmetse akrep burcu minik bi cadı olucak evde😂🤦🏻♀️ Artık kafamda huniylemi gezerim bilemiyorum😂😂🤦🏻♀️
AyseBirce16 eylulicten benimde Kasımin ilk haftasi sezeryanla alacak Kasım 7-8 gibi inşaallah 🤲 31+2 yiz birinci kızım oğlak ikinci kızımda akrep olacak 😂umarım iyi anlaşirlar 🤭