eylulicten Kizlar kimler kasimda dogum yapacak ve Akrep burcu bebisler gelecek? Benim 40 haftaya gore 15 Kasim en gec, en erkeni muhtemelen kasimin ilk haftasi 🫶👧👼
UmmNasuh eylulicten hiçte bile bende akrep burcuyum annem derki birtek sen beni üzmedin yedi kardeşiz bu arada diğer kardeşlerim çok çektirmiş 😄
Xxz eylulicten hiç alakası yok acayip tatlı akıllı uyumlu oluyorlar. Benim çocuğumda akrep çok şükür ki öyle olmuş. Ayrıca acayip duygusal. Ben sinirlenen gözlerime bakıyor uzun uzun anne diyip bacağımı öpüyor. Maşallah diyelim seninki de öyle olur ins.
Cnsyss @“eyllicten” 21 kasım olarak gösteriyor ama daha öncesinde bekliyorum. 30+4 günlüğüz. Ekim sonu kasım ilk haftası gibi gelri diye tahmin ediyorum. Sağlıkla zamanında gelsin bebişler.
Ffatma Benim de ekimin sonu kasim başı görünüyor maks 2kasim görünüyor ama ikinci doğum olacak daha erken gelebilir. Her halükarda akrep burcu olacak beni ne bekliyor bilemiyorum 😄
Dogukoo eylulicten 31+5 im benim de 13 kasım görünüyor Cinsiyetiniz nedir? genelde sat şubat olanlar çogunluk erkek
Seymoshh eylulicten bende iki akrep var zaten eşim ve üç numaralı kızım akrep şimdi bir akrep daha bekliyorum bakalım bende ekimin 20 sinden sonra bekliyor olacağım inş 😅akrep istilasına uğradım😆
Cakies Dogukoo erkek 😊 isim bulamadık hala 😁 kız olsa kumsal koyacaktım o kesindi ama erkek ismi çok zor bilemedik 🤨
Mucizebeklerkennn Benimde hesaplamada hata var bir hafta. Ama doktor bu tarihe göre dedi 19 Kasım sona gözüküyor ama ben daha geç bekliyorum bir hafta gerioldugu icin