kardelenertis Mry123 9 Ağustos regli günüm. Ama tatile gideceğim için 15 inde regli kesici ilaç aldım. 19,20,21 de tekrar regli oldum.
kardelenertis Samta valle karışık diyorum ya 9 Ağustos baz alınrsa geçti 19 Ağustos baz alınırsa geçmedi daha
Mry123 kardelenertis Ankarada çok akrabam var kardeşimde bu yıl hacettepe üniversitesini kazandı orda okumaya gelecek🥰eşimde askerliği orda yaptı. Ben Mardinliyim ama Urfa geliniyim🥰
denizasigi kardelenertis yaa benim de ilk 17 idi degerim hayırlı uğurlu olsun Rabbim daim etsin inşallah 🥲🥰💝
Yeniiannecikk kardelenertis merhaba ya benimde adet gecikmesiyle dün test verdim 112 çıktı bugün akşam verdim 130 çıktı yarın da doktor kontrolüm var artış nasıl acaba ya düşük mü endişelendim
Burcuer Yeniiannecikk evt düşük 2 gün arayla kontrol ettirin kan değerinizi benimde düşmüyordu ufak ufak artıyordu, 33 ten 500 kadar çıktı 5 6 defa kan verdim dış gebelik çıktı maalesef tedbirli davranmakta fayda var dış gebelik ihmale gelmiyor çünkü
Yeniiannecikk Burcuer yaşadım dış gebelik onda kanamam oustu malesef resmen iki büklüm gitmiştim hastaneye.🥺