Simy Aliyevaa son24 ekimin 10 gösteriyor 36+4 günlüğüz bakalım nezaman gelecek paşam sağlıkla kavuşmak nasip olsun hepimize inşaallah 🤲🏻
Lavanta27 Aliyevaa 10 ekim gibi düşünüyoruz inşallah.doktor 9 la 17 arasında gün seç dedi.Bebişde ilerde 2 hafta bilemiyoruz henüz .34+2 bu arada😊
Ziynet4459 Aliyevaa son gün 27 ekim görünüyor ama 2 hafta ilerden gidiyor doktor biraz iri bir bebek normal doğuma engel olabilir dedi büyük ihtimalle sezeryan olacak daha gün belli değil ama 15-16 gibi doğar heralde
Damlaalyz Uygulamada 22 Ekim normal doğum düşünüyorum ama bebek ters hala 35 haftalık olduk doktorum bugün eğer dönmezse 15 Ekim dedi
Nare09 Damlaalyz aynı durumdayız sizinle. Benim de normal tarihim 23 ekim. Bugünkü kontrolümüzde bebiş hâlâ tersti ve bu yüzden 13 ekime sezaryen için gün verip bu böyle dursun dedi
izobellaaa-_- Tugceasil benim de 4 ekim gösteriyor ama daha belli değil doğumum normal istediğim içinnnnn
Melismelo Adet tarihine göre 6.10 Ultrasona göre 16.10 (gec döllenme) Bekliyoruz bakalım en sevdiğim aylar eylül ekim ayı🥰
Sedaaa95 Ziynet4459 benimde aynı 27 Ekim gözüküyor biraz önden gidiyor oğlum o yüzden doktor 15 16 ekimden birini seçeriz sezaryen olursun dedi. Neler yaptınız çantasını hazırladınız mı her şey bitti mi😊