Tupbebekyolculugum22 benim de ı süreçler enteresan :)) foliküllee tedavi boyunca takiplerde iyi idi nitekim 05/02 ilk opu’da 14 yumurta topladılar ki bu oldukça iyi bir sayı idi lakin ertesi gün embriyolog telefon ettiğinde dedi ki ‘10 tanesi gitti, döllenmedi bile’ çok moralimiz bozulmuştı, çok düştük. Kalan 4 taneden 2 tanesi de süreçte gitti. 3. Güne gelemediler. Son 2 kaldı. Onlardan da birisi ne durdu ne ilerledi, sadece 1 adet embriyomuz kaldı 5a+ ama sadece bir tane. Sonra dedim, bu iş matematik. Belli bir embriyoya ulaşana dek devam edicez opuya. Sonra hatta ufak tefek değişiklikler yaptı doktorum ikinci süreçte ki ikinci sürece direkt olarak ovitrelle ile başladı diyor ki doktpr ‘giden gitsin kalan sağlara bakalım’ sonra biz yine çok gülerek eğlenerek geçirdik süreci. İkinci opu da 7 yumurta toplandı, 4 embriyo donduruldu. Dr da ben de dedim 5 ok havuzu bırakalım. İkincilerde 5 kaliteye erişmediler. Benim rahimde ufak bir myom vardı o yüzden 15/03 de zoladex uygulandı. 17/05 e de transfer günü verildi. 29/04 de transfere ufak ufak hazırlandık ama asıl 12/05 de ilaçlar vs Ler iyice yine göbek iğnelerine falan döndü. )) 2 embriyo transferi yapıldı birisi ilk opudan kalandı. Ama şöyle bir şey oldu, fotileri var hatta :) çözülen embriyo çözüldüğü anda 5 kaliteye çıkmış bölünmüş vs. 28/05 te de HCG test sonucumuz ok geldi, tek bebek. Şimdi 20. Haftasına erdik. İsteyen herkese sağlıklı bebekler, güzel gamilelikler diliyorum yürekten..