Semilk05 Kızlar ya merak ediyorum 😂 gebelikte burnunda değişiklik yaşayan varmı. ? Bir haftadır herkes burnun mu şişti diyorlar, sanırım burnum büyüyor hamilelikten mi bu daha 20 haftalığım 😂😂 👃
-MinikveAnnesi- Semilk05 banada demeye başladılar son zamanlarda 😂 insan bı sinir olmuyor değil yani. 36+5 🙋
AslanBebeginAnnesi Semilk05 burunu bilmiyorum ama benim yanaklarım çok şişti🤢🤭 32+4 ’üm bu arada canım. Dediklerine göre her yerimiz şişicekmiş ellerimiz ayaklarımız vs vs yani bu durumda burun da gayet büyüyebilir😫😂
Gfs Semilk05 benimde Bi haftadır çok gözüme batıyor özellikle sabahları uyandgmda burnum baya şiş geliyo gözüme 😀
elmaserkc21_ Semilk05 buruna biseu buluyorlarsa cinsiyetiniz kız olabilir kız bebek de Burun değişrmş
-MinikveAnnesi- Semilk05 😂 hamileliğin getirdikleri 🤦 son zamanlarda ayak şişmesi el parmakları şişmesi burun yüz şişmesi ohoo
Semilk05 AslanBebeginAnnesi ayhhhh benim zaten burnum büyük yaaaaa 🫣🫣 bide büyürse gargamel olurum 😂 doğumdan sonra küçülüyor mu bare 😂
-MinikveAnnesi- AslanBebeginAnnesi ben bazen gece kalktığımda bı bakiyorum el parmaklarım şişmiş parmaklarımı bükmeye çalışırken eklemlerim ağrıyor 🤦 yürüyünce fazla ayakta durunca ayaklarım ayak parmaklarım şişmeye başladı sızlıyor bir de 🤦 bunlar son 1 2 haftadır olmaya başladı bir de o yüzden insan adapte olamıyor bı an afalliyor noluyorum diye 😂
AslanBebeginAnnesi Semilk05 ahhahahahha benim de büyük 😖😂 küçülür küçülür bence her şeyimiz eski haline döner ama birkaç ay sürebilir 🤯😂