denizarenmom ilk ogrendigimde erkek dedim, bir gece ruyamda alakasiz mavi boya gordum, bir gece de erkek bebek sonra erkek oldugunu ogrendik
Senanur567 Mammy123 benim içimden sürekli erkek diye geçiyordu 16+5 erkek olduğunu öğrendim değişmezse erkek olacak nasipse
Eylmaz İki kere üst üste rüyamda kız olarak gördüm ama erkek hissediyorum daha cinsiyetimiz belli değil 😅
Mammy123 Eylmaz çok merak ettim belli olunca yaz sen iki kere görmüşsün bide ben kaç kere gördüm hatırlamıyorum bile hala görüyorum erkek olarak ama kızmış ☺️
Nurinan Mammy123 12.haftamda tahminde bulundu 16.haftamda kesin söyledi büyük ihtimalle kesindir ama sen yinede detayliya girene kadar bekle kuzum çok duydum %100kesin diyip de detaylida farklı çıkan 🌸
superstar_00 Mammy123 Bende böyle gördüm doktorum 13.haftada erkek dedi bu kadar belirgin bir pipi sonradan degismez dedi 16.haftada kız dedi sonuç kız .😊
Nurinan Mammy123 kıza da erkeğe de gidebilecek renkler alabilirsin kuzum şimdiden başlamak istiyorsan alışverişe illa kıza pembe ya da erkeğe mavi olacak diye bir şey yok ben aldığım kıyafetleri hep öyle yaptım benimki erkek pembe bile aldım giydiririm diye sende öyle yapabilirsin
superstar_00 Mammy123 Bilmiyorum ben de emin olmak için detayli ultrasyona bekledim orda ds kız denilince alışverişe ondan sonra başladım.
Gldncr15 Bende hep erkek hissediyordum rüyamda iki kere kızım olacağını gördüm rüyadan etkilenip bir an kız bekledim açıkçası ama erkek dedi doktor rüyalar tersine çıkabiliyor diye boşa demiyorlarmis demekki 😄
Mammy123 Eylmaz aslında çok erken cinsiyet için ama tahminde bulunan doktorda oluyor o biraz doktorunuza bağlı benimki o haftada belli olmaz demişti
Semasultan Mammy123 ben hamile olmadan başlayan ve hamilelikte devam eden ruyalarimda erkek gordum erkek oldu kesin kız dediyse değişmeyebilir ama
Mammy123 Semasultan kesim diye bi kelime kullanmadı cinsiyeti merak ediyor musunuz dedi evet dedik ama burda söylemeyin kağıda yazıp verin dedik kız yazmış bu kadar