melisaugtr Birduamvar0 benim de yapıldı canım uyumuşum görmedim mesajını 😇 iyi misin? Benim ilk yapıldığı andan 1 saate kadar kasık ağrım oldu. Şimdi de ara ara oluyor
Birduamvar0 melisaugtr ben iyiyim canimm.😇 Bende agri devamli var sol kasigimda amaa oyle rahatsiz edici durumda degil. Sen iyimisin, stess yaptin mi ? Ilac verdi mi doktorun kullanman icin
melisaugtr Birduamvar0 benim de varda aşırı değil. Progestan kullanmaya başlıyorum canımm, yok stres yapmadım ama ilk bi korktum alelacele soktular doğumhaneye 😅 telefonumda eşimdeydi yoktu yanımda😂😂
Birduamvar0 melisaugtr adetimi beklerim diye dusunuyodum ama 12.gunden sonra belli oluyorsa bende yaparim o zaman
melisaugtr Birduamvar0 aynen bakarsın duruma göre zaten 7-10 gün içinde yerleşme yavaş yavaş başlıyor diye biliyorum çıkması anca olur işte varsa da
Aden58 1yagpir_ 4 denememde tuttu Önemli olan sağlıklı ve bir yumurta olması çoğul gebelik olma riskine karşı ona göre tedavi uyguluyorlar
Birduamvar0 melisaugtr iyiyim cnm sen? Hiç belirtim yok cnm arada çok nadir sadece hafif sol kasıgımda ağrı oluyor. Senin var mı
melisaugtr Birduamvar0 bel ağrım var birde sabah adet sancısı gibi oldu geçti o kadar 🤗 ne zaman test yapacaksın sen?
Birduamvar0 melisaugtr benim adetim 14 ünde daha var ama ben salı günü yapmayı düşünüyorum 13. Günüm olucak 🙏🏼 Sen yarın yapıcakmısın