Birduamvar0 melisaugtr evet😇insAllah ugurlu geliriz birbirimize nasip olur saglikli bi evlat🙏🏼 Bende saat 11 de vurulucam.
melisaugtr Birduamvar0 inşaallah, hem bize hem isteyen bekleyen herkese nasip olsun sağlıklı bebişler 😇 ilk aşılaman mı? Ne kadardır istiyorsun
melisaugtr Birduamvar0 oo ben sana göre çok yeniyiim. 9 aydır istiyorum ben de, geçen ay aşılama nasip olmadı çatlatma iğnesiyle kalabildik. bu ilk aşılamam benim de 🫣
Birduamvar0 melisaugtr 9 da cagirdi beni 2.30 saatte spermlerin temizlenmesi suruyo 12 gibi yapilir benim ki🙏🏼😇
melisaugtr Birduamvar0 ben de o saatte gidicem doktora 🤗 önce muayene edip bakacak sonra eşim gidecek işte
Birduamvar0 melisaugtr yumurttan catladimi diye bakicak? Beni ilk asilamamda etmemisti bunda da etmez heralde
melisaugtr Birduamvar0 şimdi çıktım 2 tanesi çatlamış 1 tane daha yumurta gelişmiş yani totalde 2 çatlayan , 2 de küçük çatlamayan yumurtam varmış 🙄 eşimi yolladı örnek için 1-2 saate çıkarmış yapılacak sonra. Sen ne yaptın?
Birduamvar0 melisaugtr benimde bi 10 dakkaya olur islemim. Muayene olmadim ama ben sende haber et bitince
melisaugtr Birduamvar0 benim de yapıldı canım uyumuşum görmedim mesajını 😇 iyi misin? Benim ilk yapıldığı andan 1 saate kadar kasık ağrım oldu. Şimdi de ara ara oluyor