Bebegiinin_Annesi Cananyildiz Oy maşallah benimki 3300 karbonhidratı acil kes yoksa sezeryandan kötü olabilrsin bu hızla büyürse ve normal düşünüyosan dedi ve tatlı yemeden duramıyorum 🤣
Cananyildiz Bebegiinin_Annesi işin garip tarafı doktorlar bana birsey demedi cok ileride degil biraz ileride diyo 😂 sizinki kaçıncı hafta kaçıncı kilo acaba. Yani aşırı aşırı yemiyorum ama bu nasıl oldu bilmiyorum yediklerimde yaradı galiba😂
Bebegiinin_Annesi Cananyildiz benim 38+4 oldu şimdi 😀 38+2 de doktora gittim 3300 dedi işte böyle giderse daha 2 hafta olduğu için 4e dayanır normal doğumda kesik atarız dedi
Cananyildiz Bebegiinin_Annesi yaa ben napayim o zaman 😂 ama 2 hafta olduğu ne belli doğumun ne zaman olacağı belli olmaz ki belkide yarı doğuracağız 😂
Bebegiinin_Annesi Cananyildiz Aynen o da öyle dedi bi kaç güne doğursan çiçek gibi doğum olur ama doğuramazsan dırırırımm dedi 🤣🤣
Amineberra Bebegiinin_Annesi bende 38+1 burada bekleyeyim ama genelde merdiven inip çıkmak hurma yemek adaçayı içmek squat yapmak ilişki yürüyüş son iki söylediğimin dışında hepsini yaptım bir değişiklik yok sadece iki gündür sancım var
Bebegiinin_Annesi Cananyildiz Valla aynen yolu bulamıycak gecikcek o ara şişko patates olcak diye çok korkuyorum🤣 Acil bi yol bulmamız lazımm
Bebegiinin_Annesi Cananyildiz Ya çok geçmiş olsun bende sezeryana döndüm 11 saatin sonunda açılma olmadı.. 🥺
Cananyildiz Bebegiinin_Annesi siz ne durumdasınız ben zor bi süreç geçirip sezaryen çok zormus göğüs uclarm yara oldu sütüm yeni yeni gelmeye başladı
hayirlisi06 Bebegiinin_Annesi kolay mı 😂 ben dha doğum bile yapamadım 😊😊 inşallah kolayca olır amin 🙏 40+0 Sizin doğum hikayeniz nedir bebeğinz önde mi gidiyordu kaç kilometre doğdu acaba. Gözünüz aydın vatana millete hayırlı olsun
Bebegiinin_Annesi hayirlisi06 Doğum hikayem çok iç açıcı değil bebek 3400 kg doğdu çok şükür😇 ilk suyum geldi normalden sezeryana dönmek zorunda kaldım