Annesininportakali53 Semilk05 aman ne fazla 🤣 kız çubuk gibi dolaşıyoruz ortalarda sjsjsjjs🤣 hayatımda 40 tan ne yukarısı ne aşağısını göremedim o yüzden hamileliği fırsat belledim😆
Hulus Semilk05 35 haftaligim 59 kilo ile hamile kaldim 8 kilo aldım. Son haftalar inanılmaz iştahsızlık oluyor kilo verme eğilimine geçtim çok zorluyorum kendimi birseyler yemek için ama canim ne kahvalti yapmak istiyor ne aksam yemegi ne ara öğün 😏
M_glsm Maşallah her kes cok düzenli almiş kilolari😅 ben 55le hamile kaldim suan 65im🥺 35+4 haftadayiz❤️
Yarenn92 Gozde5 normal diyorlar bende çok kilo alamıyorum diye üzülüyordum bizden daha az kilo alan da varmış büyük ihtimalle bebeğe gidiyor yediklerim doktor normal dedi kontrol de
Melisa035 Semilk05 aboooğ kimse kilo almamış yavv 🙈🙈🤪 Ben şuan 38+3 teyim ama 19 kilo aldım yahuu(gerçi 45 kiloyla hamile kaldım ama) 😂😂🥰
minik_koala_ve_annesi Semilk05 tam bir nisbet postu olmus alinan kilolari okuyunca yavasca uzaklasiyim😅
Hulus Semilk05 ya doktorumlada konustum bu konuyu yaklaşık 7 haftadır iştahım cok kapalı hiç kilo almıyorum dedim ne güzel alma iste dedi oda birsey demedi. Bebek gelişiminde sorun yok kilo alıp ne yapacaksin diyip tersledi bide beni 🤦♀️