Pineapplee Semilk05 bebis erken doğacak kilosu az olmasin diye biraz yüklenmeye çalıştım çok şükür biraz almis haftaya gelecek bebisim bakalim doğunca kaç kilo vericem çok merak ediyorum 😂 kaçını ona kaçını kendime almışım 😂
Yavruhamsi Semilk05 gayet normal haftaydılar uyumlu 20. Hafta da 330gr idi bebeğim genel olarak her hafta 100 gr alıyorlar siz kendi kilonuza odaklanmayın fazla yumurta peynirinizi sebzenizi meyvenizi tüketin gerisi Allah’a kalmış 🌸
Melteeeemm Semilk05 39. Haftaya doğru gidiyoruz 14 kilo falan aldım boyum 1.72 göze batmadığını söylüyorlar 🤷🏻♀️ Belki de beni kandırıyorlardır bilmiyorum artık 🤣🤣
izobellaaa-_- Melteeeemm öyle bana da hani sen hiç kilo almadın diyorlar aynı boydayız bende aldım valla 11 aldım diyorum inanmıyorlar 😀
izobellaaa-_- 37+3 11 ile 13 kilo arası aldım vermek de istemiyorum boyum uzun böyle sevdim kendimi 😂😂
Annesininportakali53 Semilk05 40 la hamile kaldım 51 kiloyum 28+5 haftalığız 💙 o 1 kiloyu da iki günde almışım nasıl oldu anlamadım 🤣
Semilk05 Annesininportakali53 ahahah çok iyi seni bi kaç yerde de görmüştüm postlarda 40 kilo ne yaaaa 😂 boyun kaç insallah çok uzun değilsindir. Gerçi bende 48 kiloyla hamile kalfım ama hayatımda hiç 50 görmedim bile 😂😂🤌🏼
Annesininportakali53 Semilk05 1.60 😒 sjsjjs minyon birseyim 🤣 vücudumda kiloya dair birsey yok sadece yusyuvarlak top gibi birsey var önümde önümü goremiyorum🤣🤣
Annesininportakali53 Semilk05 aman ne fazla 🤣 kız çubuk gibi dolaşıyoruz ortalarda sjsjsjjs🤣 hayatımda 40 tan ne yukarısı ne aşağısını göremedim o yüzden hamileliği fırsat belledim😆