AyEmGul yeninesilannee evet, yüksekti zaten o yüzden test yaptırdık. Evet, iyi çıkıyor. Korkmayın bence. İnşallah iyi çıkacak. Ultrasonda ense kalınlığı ve burnu nasıl çıktı? O iyiyse Allah’ın izniyle de iyi çıkacak.
yeninesilannee AyEmGul sizin adınıza çok sevindim onlar normal çıktı sadece kan değerlerim bozuk çıktı. 193/1 bitiyo olan yaş olan la diğer üçüncüsü de bozuk çıktı
AyEmGul yeninesilannee teşekkür ediyorum. Darısı size olsun inşallah. Allah’ın izniyle dna sonucunuz da iyi çıkar diye düşünüyorum ben. Ultrasonda benimki de iyiydi ama taramada çok kötü çıktı. Lütfen çok üzülüp yıpratmayın kendinizi. İnanın herkese diyorlar. :( Sizinki de iyi çıkacak inşallah
yeninesilannee AyEmGul öok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp da detaylı bir şekilde anlattığınız için. 🧡 🙏
AyEmGul yeninesilannee ne demek? Ben de yaşadım bunları sizi çok iyi anlayabiliyorum. İnşallah sizin de sonucunuz temiz çıkacak. 💕❤️❤️🌸🙏
htcktkym Milos35 heyet kararı değil de haftanıza göre aminosentez yada cvs işlemi yapılarak onun sonucunda siz isterseniz sonlandırabiliyorsunuz