Hulo2105 ayseaktan_00 bende pcosum canım ilaç içtim yıllardır hamile kalmaya karar verdiğimde doktora gittim kontrollerimi yaptırım bir sıkıntı yok diyip vitamin verdi bu ay bekliyorum bakalım
seda2209 ayseaktan_00 1.5 sene korunmasız ilişkiden doğal yolla hamile kaldım. 1 sene olmazsa tedavi ile olur demişti doktorum ama tedavi olmadım 🙈
gonca_10 ayseaktan_00 ben kaldım çocuk istediğimiz ilk ay kaldım hemde Allah nasip ediyorsa vakti zamanı gelince oluyor
ayseaktan_00 seda2209 bende diğer ayın 15 bir yıl olacak korunmasız ilişkim olmasına rağmen gebelik oluşmadı tedavi olmalımıyım
Tuba000 Bende pcosluyum 1 kez çatlatma iğnesi denedik ama tutmadı daha sonra mfk yöntemini demeyip doğal yolla hamile olduğumu öğrendim tek yapmamız gereken şey stresimizi yönetmek aslında
gulagaci Bende picosluyum çok şükür şuan da hamileyim picodan dolayi 3 4 ayda bir adet olyordum 2 sene olmadı bebis . Sonra sogan suyu denedim 3 ay da düzene girdi ve çok şükür suan bebis için dolap diziyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
-Papatya- ayseaktan_00 arkadaşım var. Duphaston kullandı daha sonra tedaviye başlamak için doktora gitti ki hamile. İnş senin de öyle olur 🤲🏻
Rumuz123456 ayseaktan_00 ben pco olduğumu öğrenince korunmayı bıraktım hiçbir tedavi görmeden üç ay sonra hamile kaldım
enguzlhayalm_13 Rumuz123456 adetleriniz kaç günde birdi ? Bende 3 aydır düzensiz de birden oldu anlamadım da :( 2,5 aydır olamıyorum.
Rumuz123456 ayseaktan_00 biraz diyet yapmaya çalışın şekerli şeyler vs tüketmeyin biraz da sporla destekleyin olur inşallah
htce50_ Ben ikinci hamileliğim diyet ve stres azaltma başka biseye gerek yok birde ben her diyetimde mandonozlu kur yapıyordum zayıflamak için o ayda hamile kalıyorum ama hamile olmadığınızdan emin olun maydanozlu kur yapıp içmek için