Biz de şu anda 34 hafta 5 günlük 61 kilo da hamile kaldım çarşamba günü kontrolüm vardı ve şu anda beni tartılar orada bebeğim 2,5 kilo çıktı ben de 67 çıkmışım yani şu anda 6 kilo almışım doktorum bile bebek aşağı doğru kanala inmiş dedi 37 36 haftalık doğum olabilir dedi ama normal doğum 38 haftayı tamamlarsan bebeğin 3,5 kilo falan olur dedi sen kilo almadığın için o yüzden sıvısına falan da baktı kızlar gayet güzel dedi biraz daha bu aralardan yoğurt süt ceviz meyve yani derken meyve şöyle diyeyim sıvılı meyveler yani mesela elma erik yiyebilirsin dedim bulabilirsen eğer mümkün olduğunca kivi yiyebilirsin dedi ve kavrulmamış çerezler falan ye üzüm ye dedi kuru üzüm ama bunlar senin bebeğini daha çok kilo aldırır dedi çünkü hem sen zayıflarsın hem de bebeğin daha sağlıklı gelişir ve çok yemek yiyerek de tıkanmazsın zorlanmazsın son aşamalarda çok sevindim ve ben kaç gündür mümkün olduğunca sevmesem de yoğurdu sütü yumurtayı hani yemediğim şeyler de var tabii ki onlara çok dikkatli bir şekilde yemeye çalışıyorum bebeğimin son aşamalarında az da olsa toplu bir bebek olarak dünyaya getirmek istiyorum en azıyla sarılık sıkıntım olmaz diye düşünüyorum yani �lk bebeğim de olsa elimden geldiğince onun sağlıklı bir şekilde gelişmesini sağlamak ☺️☺️☺️☺️ ama bir tarafta da çok mutluyum hem az kaldı hem de biraz korku var ama onu sabırsızlıkla bekleyeceğim