Tospikannesiiiii Senem_11 canım seninki de az degil ki gayet normal yani kilonu almışsın herkes aynı kiloyu alacak diye bir şey yok yapı meselesi 😊
Selamcanim Senem_11 evet çok şükür. Ben dikkat ettiğim için her zaman hamilelikte de dikkati devam ettirdim. Aldığım tüm kiloyu bebek aldı muhtemelen. Sadece göbeğim var. 28 inde doğum yapacağım o güne kadar almayayım inşallah 😂😂
Yagmur981 Senem_11 25 haftaligim ve hiç kilo almdim çünkü ilk başlarda 5 kilo vermiştim şuan sadece o 5 kiloyu geri aldım hamile kalmadan önceki kilomdayim şuan ilk kızımda 24 kilo almistim
Xxx0101 19 haftalığız 2,5-3 kilo aldım 60la hamile kaldım Şuan 62,5-63 arası gidiyorum diyetisyenle gidiyorum kızlar hamilelikte bence şart🙊
Ays_cskn Senem_11 36+4 olmak uzereyiz bu zamana dek 5 kilo almisim simdilik 68 ipe kaldim 73 um suan😊
Umay255 Senem_11 hiç alakası yok arkadaşımla aynı haftadayiz 14 kilo ben aldım o 4 kilo almış onun bebeğinin kilosu daha iyi bide benim dış karnım var şimdiden altımı göremiyorum afedersin ayakkabımı zor giyiyorum 50 kiloyla hamile kaldım 64 kiloyum