meraklianneadayi23 busra14044 🧿 Çok güzel geri almanız ilk aylar kusmalardan verilebiliyor kilo ben hiç vermedim maşallah 😂
Annesininportakali53 UmmNasuh evet 40 la hamile kaldım ve 11 kilo nerde diye adama sorarlar sadece top gibi gobusum var🤣🤣🤣 öylede zor ya heryer hafif göbek yüzünden öne doğru ağırlık var🤣
betus_19 meraklianneadayi23 35+1 iriz 53 kiloyla hamile kaldım şimdi 70 kiloyum plates topuna döndüm resmen boyumda kısa tam bi penguen oldum 😅
meraklianneadayi23 Elifderin34 İnşallah bakalım sağlık oslunda ben kilo almaya razıyım tek korkum son haftalarda ağırlaşılıyor ya haraketimin kısıtlanması aşırı kilo alımında
meraklianneadayi23 Senoss48 İlginç ama 1-2 kilo alıp bebeği 3-3.5 kilo doğanlarda var. Ama çok ilginç ya hani kitaplarda göğüsler şu kadar rahim şu kadar kilo alıyor diyor ya almamanız ilginç geldi açıkcası 🤭
Sanal_koala00 meraklianneadayi23 16+5 günlüğüz oğluşumla 🥰 50 kg ile hamile kaldım şuan 51 kg yum 🥰 1 kg aldım 😌
meraklianneadayi23 Sanal_koala00 Maşallah çok az almışsınız hemen hemen günlerimiz aynı ben 5 kilo aldım 🤭
Hatice_Bahri meraklianneadayi23 ılk oğlumda 44 kılo ıle hamıle kaldım 66 kılo oldum doğumda 😂 1 ay demeden doğumdan sonra 54 kıloya düştüm su An kızım olacak 55 kıloyla hamıle kaldım 8 kılo aldım
meraklianneadayi23 Hatice_Bahri Maşallah 22 kilo az değil 😂 Merak ettim doktorunuz birşey demedimi genelde 12-15 kilo ideal sayılıyor ya.