meraklianneadayi23 16+2 deyim 53 ile hamile kaldım 5 kilo aldım 58 kiloyum şuan 🤭 Toplamda kaç kilo alıcam merak ediyorum
meraklianneadayi23 Elifderin34 Maşallah aynı kilo alımımız ama sizin haftanız ilerde ben bu gidişle daha alırım diye düşünüyorum 🤭
UmmNasuh Annesininportakali53 40 kilo ile mi hamile kaldınız ne güzel ya benim hayalimdir hamileyken zayıf olmak sadece karnım çıksın başka hiçbiryerim kilo almasın istiyorum 😄
Elifderin34 meraklianneadayi23 yok canım ben de ilk başlarda aldım bu kiloyu,sonradan alınmıyor sizde çok almazsınız bence :)
meraklianneadayi23 Elifderin34 İnşallah bakalım sağlık oslunda ben kilo almaya razıyım tek korkum son haftalarda ağırlaşılıyor ya haraketimin kısıtlanması aşırı kilo alımında
Annesininportakali53 UmmNasuh evet 40 la hamile kaldım ve 11 kilo nerde diye adama sorarlar sadece top gibi gobusum var🤣🤣🤣 öylede zor ya heryer hafif göbek yüzünden öne doğru ağırlık var🤣
Senoss48 meraklianneadayi23 19. Haftamizdayiz daha 1 kilo dahi almadim aslında bünyem kilo almaya da müsait ama anlamadım
meraklianneadayi23 Senoss48 İlginç ama 1-2 kilo alıp bebeği 3-3.5 kilo doğanlarda var. Ama çok ilginç ya hani kitaplarda göğüsler şu kadar rahim şu kadar kilo alıyor diyor ya almamanız ilginç geldi açıkcası 🤭