Ebruliya Allah razı olsun dua edenden. Yatışım yapıldı. İğneler serumlar fitiller verildi bakalim . Takip edilecek erken doğum olabilirmiş. Rabbim hayirsini nasip etsin inşallah hepimize
onelastgoodbyy Ebruliya her şey yoluna girer inşallah. Güzel haberler ver bize lütfen, bekliyoruz 🙏🏻 rabbim hem sana hem bebeğine saglik versin 🤎
Rapunzelinanasi Ebruliya erken doğumlar ne kadar çok arttı ya 😔 serumlar, fitiller ile engellenebiliyor diye biliyorum Allah yardımcınız olsun, vaktinde sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Bybrs Ebruliya rabbim şifalar versin allahım sağlıklı vakti gelince tamamlasın da versin yavrunu inşalalh herşey yoluna girer kanama ağrı geçer
Minikmucizelere Ebruliya Allah’ım yardımcın olacaktır inşallah dualarim seninle banada haber ver inşallah bi sorun olmicak🙏🙏
Glsmyaman Rabbim inşallah bebeğinizi size korur. Ben de 20 haftadayım kanamam oldu ilk kırmızı sonra kahverengiye dönüştü azar azar götürüyorum doktor iltihaptan dedi ve hala korkuyorum bilgine olan bana cvp verebilir mi nolur
Rapunzelinanasi Glsmyaman başka bir doktora daha görünün bence kanamanız olacak kadar enfeksiyon varsa ilaç kullanmanız gerekir diye biliyorum ama endişelenmeyin yine de dinlenmeye bakın, bol su için 🙏🏻
Ebruliya Bunyamin_im yatışım yapıldı fitiller iğneler serumlar yapıldı. Açılma falan yok şimdilik. Hstanedeyim takip edecekler duruma göre her an dogurabilirsin dediler
Ebruliya inci_tanesi Allah’a şükür şimdilik iyiyiz. Yatışım yapıldı hastaneye. Fitil serum iğne engellemeye çalışıyorlar erken doğum olabilir dedi