Mlkysf benim 38 haftalıkken 1 cm açılmam oldu sonra doktor elle acılı bir muayene yaptı açıklığın yaklaşık 3 cm oldu şuan dedi bu doğumu tetikleyecek dedi ama benim doğumum ilerlemedi ta ki 40+3 olduğumda suyum geldi ama hastaneye gittiğimde yeterli suyum vardı. Bu arada kendi sancım hiç ama hiç yoktu. Önceki günlerde de hiç bi sancım olmadı. Sonra bana suni sancı verildi ama ben sancıyı çok az hissediyordum bu sırada kızımın kalp atımları bozulmaya başlayınca sezaryene alındım belki bir kaç saat daha suni sancıya devam edilebilirdi ama her nst ye gittiğimde aman normal doğur kızım diyen ebe bile incelme hiç yok kızım bu şekilde doğum ilerlemez dedi. Her neyse lütfen hakkınızı helal edin epey uzattım şuan yurt dışında yaşıyorum burda önceden sezaryen olsanız bile öncelik mutlaka normal doğum. O bakımdan içim rahat beni çok destekliyorlar. Bu arada ilk gebeliğimde aşırı hareketli idim gerçekten normal olsun diye üstüme düşen ne varsa yaptım ama nasip o şekilde oldu. Şimdi de sağlıklı bir şekilde normal doğum yapmak istiyorum ama aşırı üstüne düşüp de yine aynı konu ile imtihan olmak istemiyorum. Lohusasınız bana da dua ederseniz çok memnun olurum sağlıklı ve hayırlı bir şekilde ben de normal doğum yapabilirim inş. Tekrar teşekkürler 🎈😇😇