Kbramhmt 2prensesannesiiii canim senden pembe lekenme geldi mi benden simdi geldi bunun pesi yarina adet olurdum önceden simdi pembe leke geldi yaa
2prensesannesiiii Kbramhmt kanlı kahve rengi akıntı oldu gerisi gelmedi kuzum🙏🏻 Pazar günü oldu bu dediğim
Kbramhmt 2prensesannesiiii himm o bende gecen ay adetim de olmustu pesine gebe kaldim simdide pembe akıntı gelince endiselendim yarinda adet gunum hakkimda hayirlisi artik erken öğrenmekte zor yaa
2prensesannesiiii Kbramhmt ben erken öğrenme mecburiyetindeyim riskli gebelik benimki 😢 sabır kuzum en azından öğrenir öğrenmez karnında bi can taşıdığını öğreniyorsun onunla bağ kuruyorsun🥰🙏🏻
Sinem94 2prensesannesiiii ne zaman cikicak cnm sonuç ben dayanamayp sabah test yaptim ama negatif çıktı maleseff :(
2206minik @2prensesannesiiii bu arada ismin ne öyle hitap edeyim🌸benim adetim 2 gün geçikti hala olmadım haftasonu da olmazsam pazartesi kan vericem🤲🏻😍
Cigdem-12 2prensesannesiiii ya inşallah güzel bir şekilde yükselmiştir ♥️ Özel de mi veriyorsun devlette mi canım
2206minik @2prensesannesiiii ayyyy inşallah 250/300 falan çıkar sonuç 🤲🏻inşallah bir hayırlı haber de benden alırız belim çok ağrıyor adet oldum sanıp lavaboya koşuyorum bişey yok meraklı bekleyiş içindeyim🥹
2prensesannesiiii 2206minik hadi hayırlı güzel haberlerimiz olsun inşallah gebelikten gecikmiştir inşallah amin😍🥰