2206minik @2prensesannesiiii postında gördüm çok mutlu oldum çok istiyordun acayip heyecanlı bekliyordum 🫶🏻🫶🏻rabbim gönlüne göre verdi ben niye bu kadar heyecan yaptıysam 😅
2prensesannesiiii 2206minik ya banada çok oldu öyle hep pozitif sonuçları görüp kendim gebe kalmışım gibi seviniyordum 💓💓💓 sende de var bişeyler ama 2. Test neden öyle negatif çıktı anlamadım ne saman test yapacaksın🥰🙏🏻
Sinem94 2206minik ya bende heyecan yaptım sanki kendi sonucumu bekler gibi 😁😁benzer şeyler yaşamişiz ondan belkide
2prensesannesiiii 2206minik hahhaha kız aradım hazır mısın sonucu duymaya dedim 😂 neymiş dedi adam 20 falan bekliyor tabi 103.3 dedi hayırlı olsun aşkım derken sesi titredi 😂😂😂😂😂😂 hahha kimseye deme diyor sadece sen ben bilelim diyor 😂
kubraselcuk 2prensesannesiiii benimde 3 gün gecikti ama test yaptım negatif kızlar bana da dua edin😔🙏
2206minik @2prensesannesiiii sende gördüm bende heyecanlandım test yaptım negatif çıktı 😅🤓hedefler diğer aya kaldı😅👀
kubraselcuk 2prensesannesiiii çok teşekkür ederim canım sende inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun ❤️
2prensesannesiiii kubraselcuk amin canım benim inşallah isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 🙏🏻 💓🥰
Hgmom1 2prensesannesiiii hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼 darısı isteyen herkese belirtilerin tam ne zaman başladı canım
2prensesannesiiii Hgmom1 ilişkiden bi kaç gün sonra sancı oluyor hafif hafif bide bulantı ekşime oluyor geçiyor adete yakın kasık ağrısı ağlama krizi sinirlilik koku hassasiyeti oldu şuan sadece sancı var
Sinem94 2prensesannesiiii ayy hadi hayırlı olsun 🥰🥳 kuzum sağlikla ilerlersin inşallah 🙏bizede dua et artık hamilesin 😉