nese_gocuk D-enizz benimmde bir aylık oldular yanında yardım eden birileri var mı düzen sağlayabilen mi ben otuturamadim düzeni bazen çok uysallar bazen çok huysuzlar kafayı yicek gibi oluyorum uykusuzluk mahvediyor beni
Avcib nese_gocuk merhaba canm şuan uyuyamadim 2 30 gibi katı beyaz ve çamaşırını yarısına kadr aynı anda sıvı geldi ama suyum değildir diye düşünüyorum 3 den beri kasiklarim çok kötü ağrıyor dakikaya baktım kısa süre içinde oluyor 4 dk 5 dk da bir 38 +5 haftaligim nedeni ne olablr
D-enizz nese_gocuk kimse yok yanımda yurt dışında kaliyorum aileme davetiye yoladim ret verdiler😔yanliz bakiyorum bide 2 kizim var zor oluyor ama duzen kurdum kızlarım kreşe gidiyor onun için bir düzen yaptim 🤗
Xeyale96 D-enizz merhaba,Allah bağışlasın şükür sag salim almışsınız kucağınıza💜kaç kilo doğdular,beslenmenizde nelere dikkat etdiniz,vitamin kullanıyormuydunuz?
D-enizz Xeyale96 Teşekür ederim canım bir 3 kilo bir 2600 giram her yemeği yedim sadece her yemekte rezene çay içiyordum vitamini de kullanmıyorum Dr a sordum istersen hamile de kullandığın vitaminleri içe bilirsin dedi
Xeyale96 D-enizz çok teşekkür ederim cevapladığınız için🥰 yani gebelikte hiç vitamin kullanmadınızmı?bende 16haftalık ikizlere hamileyim dr vitamin yazdı ama bulantılardan hiç kullanamadım☹️onun için biraz tedirgindim,ama beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum
D-enizz Xeyale96 canım yanlış alatim galiba hamileyken kullandım şimdi de kullanmak istiyorum emzirirken Famibion 2 kulaniyordum Dr danış yine kulan belki bulantın geçmiştir vitamin önemli ❤
D-enizz twinmama2 merhaba canim düzenim böyle 2 kızım daha var sabahları kreşe gönderiyorum ikizlerime bakiyorum salamaya beşiğie aliştirmadim ilk ay zodu ama şimdi daha iyi uyanmadan birini uyandiriyorum miziriyorum sonra öbürünü emziriyorum ve panik yapmayın ben yanliz bakiyorum eşim calisyor evdir temizliktir yemektir ve 4 çocukla yapıyorsam sen de rahat yaparsin canım 🤗🥰🥰
D-enizz geyiksaniye sütüm veriyorum ve az mama yapiyorum ihtiyacı varsa iciyor yoksa içmez ama önce ice emzir ne kadar sık emziyorsan o kadar sut üretiyor vucud canım
Kubraa033 MaşAllh ya ilk defa ikizlerde normal doğum duyuyorum kaç haftalık doğdular normal kendi sancınız ilemi normal oldu kilolarıda çok güzel inşallah bende o kilolarda doğurrum birde siz toplam kaç kilo aldınz 😆 çok soru sordum ama bende 17 haftalık ikiz hamileyim merak işte 😁