Fatime07 D-enizz ya ben doğumdan sonra sütüm gelmezse hemen nasıl beslerim mama mı vermem gerekir ne yapmam lazım ilk doğumum olcak belki sütüm geç gelırse ne yaparım diye düşünüyorum siz ne tavsıye edersınız ikiz benımde
Demetarga D-enizz maşallah kuzucuklara rabbim nazardan gözden korusun inşallah 😍😍😍 bizde 27+5 olduk biliyor musun bu günlere geldiğim için o kadar mutluyum kî bin şükür 😍😍bizede o cennet kokuları koklamak nasip olsjn inşallah 🤲
Zeeynepp D-enizz Allah bağışlasın maşallah, sezeryan mi olmustunuz aşamalari nasıldı,birde doğduktan sonra sarılık olmaması için emzirin diyorlar ilk zamanlar süt olmayınca mama mi vermeliyiz
Asyabuse Allah bağışlasın maşallah 🫶🏻 Gerçekten biri uyuyup diğeri mi uyanıyor 😂 nasıl emziriyorsunuz ikisini beraber mi 🥹 ayy ben düşündükçe beceremicekmişim gibi geliyor 🥲
D-enizz Asyabuse Teşekür ederim canım zor tabi ama biri uyanmadan birin emziriyorum bazen de ikisin beraber emziriyorum ama tavsiyem🙈emzik hayat kurtarıyor 🤗
D-enizz Fatime07 merhaba canim öncelikle Allah bağışlasın size stres yapma yeni doğan bebek 72 saat ac kalabiliyor aa bebeğim aç diye hemen mama verme yada çevre bu cocuklar aç derler onlari dinlemeyin sık sık emziren 3gun den sonra sut bolca geliyor emzirirken sonra bakarsın az mana ver ihtiyacı varsa icer yoksa içmez benimkiler bazen yetmiyor sutumden sonra veriyorum
nese_gocuk Fatime07 canım önce emzirmeye çalış tabi ama ilk dogduklarinda sarılık riski olduğu için aç bırakma yani sutun gelmese bile mama ver sarilik olursa kuveze aliyolar ışık tedavisi filan oluyor
Fatime07 D-enizz teşekkür ederim canım inşallh stres yapmadan Beklıcem ne zaman geleceğini bunları bildiğim iyi oldu sürekli aklımdaydı aç mı kalacaklar diye
Esnis D-enizz bizde 17 günlük olduk bugün . O erken doğum olduğu için küvezde kaldılar çıktıktan sonra da bir süre meme almadılar şu anda da çok zorlanıyorum Mehme tuttururken . Arada mama veriyorum. Aynı anda meme verme işini beceremiyorum bir türlü
D-enizz Esnis daha küçükler ondan bende yeni arar ikisin anında veriyorum zor oluyor unun icin saati tut uyanmadan birini uyandir sut ver sonra öbürüne bide benim oğlum emzik tutu kizim çok acsa tutar emzik can kurtarıyor vallh uyurken vermiyorum ama uyaninca veriyorum beni çok istemiyor🙊
D-enizz Demetarga Teşekür ederim canım inşallah görürsünüz bende aaa 27 olduk diyordum cok şükür şimdi 2 aylik oldular
D-enizz Demetarga hep seni merak etmiştim umarım hersey yolunda dir inşallah bir gun bi bakarim civcivlerin kucağına almışsındir hep bakiyorum mesajlarına ❤🧿🧿🧿🧿🧿
Demetarga D-enizz şuan herşey yolunda gidiyor doktorum yine bazen olumsuz şeyler söylüyor ama içimiz rahat bizim güzel gidiyoruz anne sen takma onları diyorlar 🤗🤗🤩sağ ol canım benim🌺🌺🌺🌺
D-enizz Zeeynepp Teşekür ederim canım normal doğum oldu cok şükür yok endişe etme 3 gune kadar bisey olmaz 3 günden sonra da sut bolca geliyor sadece emzirin ve her saba sıcak suyla duş alın etkisi büyük 🙏❤
D-enizz Zeeynepp tabi zor cok endişe ediyordum son sanye de bile acaba sezaryen mi olsam diyordum hastane Dr cok önemli iki de normal istedim tekbaşima ailem yok yanımda ne yapardım 🙏🙏🙏