fatmaa37demi5 Uneremine ya Allahim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eylesin dualarımız sizin ile 🤍
Taricat Uneremine Rabbim sağlıkla kurtulup büyümelerini nasıp etsin 🤲🏻 doğdular mi cabim son durumun nedir
ErdoganGamze Uneremine Hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah, bu süreci kolay atlatırsınız 🤲🏻
Elaeyl Uneremine sezaryanla mi olacak neden bu kadar erken gelmek istiyorlar acaba :( gebelikte böyle bir riskiniz var mıydı
Taricat Uneremine ah canım benim 🥺Rabbim büyüktür dualarım seninle bizi de haberdar et doğum sonrası . Rabbim yar ve yardımcınız olsun 🤲🏻
Uneremine Elaeyl her an erken dogum riskim vardi ama bu kadar erken beklemiyorduk sezeryana neden almiyorlar bilmiyorum 😔
myangelson Uneremine rabbim yardımcın olsun bu bebeklere noluyor böyle hep erken geliyorlar 😔😔 şifa versin yavrularına dua ediyorim senin için 🤲🏻🙏🏻
Dilekdilek33 Uneremine geçmiş olsun cnm son durum nedir bnde geçen sene ikizlere hamileydim 23 haftalıkken erken doğum oldu benide sezeryan almadılar normal oldu