Elayfers Ne açıklık ne kanala girme ne ağrı sızı hiç bir sinyal olmadan umutsuzca beklemedeyim, kalça ağrısı batma sorunu yüzünden hareketlerim çok kısıtlandı bir an önce doğurmak istiyorum kanala girmeden sancı başlar mı? Hiç bir belirti hissetmiyorum 🥲
QulizadeLamiye Elayfers son 0 gun yani 40+2 hafta ne gelen var ne giden cumya kadar bekliyoruz dedi dokturum gelmezse suni verecek😏suniyi alipda acilma olmiyacandan cok korkyorum 😣inwallah sezeryan olmaz
2evlat Elayfers şuan doktordan çıktım alttan muayene etmedi pazartesi çağrıdı baş aşağı ama kanalda değil dedi
Elayfers 2evlat of benim de aynı şekilde dönmüş durumda ama kanala girmemişti pazartesi gidicez bizde muhtemelen son kontrolümüz olucak kendi gelmezse haftaya cuma suniyle doğumu başlatacağını söyledi 🙃
Elayfers 2evlat kanala girmemişti bebişim inş faydası olur hem kanala girer hemde açılma hızlı olur, bacağımda siyatik başladı bir haftadır zor dayanıyorum inş normal doğumu bekleyebilirim
Elayfers 2evlat merhaba ben doğurdum 16Eylülde sezaryen olmak zorunda kaldım kanala girmemesi ve siyatiğin ilerlemesinden dolayı normal riskli olucak dedi doktorum 🥲