Regle 10 gun kala test yapsam cikarmi
Çıkabilir canım ama tavsiyem gecikmeyi bekle bende adetim 3 gün geçtikten sonra bile negatifti 🤭 6. Günde silik çizgiyi gördüm 🌺 hayal kırıklığı olmaması için beklemek daha iyi 😌 inşallah Allah gönlüne göre nasip eder 🫶🏻
- Düzenlendi
Emos07 çıkmaz 5 6 gün kala erkenci test yaparsan silik bişey çıkar canım varsa 🙏🏻
Emos07 çıkmaz:) erken yumurtlama olduysa cikar oda nadir
Melisduman teşekkür ederim 🥰
Melisduman son ilişkidrn 5 gün sonra mı pozirif gösterdi kan kaç çıkmışto
- Düzenlendi
Anneheycani evet ama kanda bikac gun sonra yaptrdim. 400 fln cikmistil
Melisduman bukadar erken gösteriyormu testler cnm ilişkin yumırtlama zamanımıydı
2prensesannesiiii ilişkiden 5 gün sonra çıkaran test varmış daisy comfort doğrumu axava
Anneheycani çıkmaz bence bilmiyorum 🤷🏻♀️ Ben ilişkiden 7 gün sonra kan vermiştim çok komik bi acemilikti benim için ve negatif çıkmıştı 0.8 i 8 sandım gebelik var sanmıştım hatta
2prensesannesiiii daha sonra arttımı peki gebeymidiniz
Anneheycani hayır adet oldum ben denedikten 3 ay sonra kimyasal yaşadım adet günümde öğrendim pozitif kanda da 42 çıktı sonra düştü 1 regl gördüm gebe kaldım adetime 6 gün vardı erkenci testle öğrendim silik çıktı sonra işte kanda 10.4 çıktı 2 katı arttı öyle ama kalbi durdu kanımda pıhtılaşma sorunum varmış ama şöyle bi gerçek var 7 gün kala negatif çıktı 6 gün kala silik çizgi çıktı en net sonucu adetinize 5 gün kala erkenci testle öğrenebilirsiniz
2prensesannesiiii wnlwfım cnm yani 6 gün kala yağtığında 10 çıktı beta bigün önce yağsan negatifmiş değilmi peki 10 çıktığınds son ilişkin kaç gün önceydi onu hatırlıyomusun adet olarak değilde
Anneheycani yumurtlamayı takip ettim yumurtlama ve çatlamayı değerlendirdim 12. Gün pozitif gördüm canım test yaptım ertesi gün kan verdim 10.4 çıktı yani idrar testi yaptığımda 5 falanmış 2 katı arttı gitti öyle 2514.5 te bıraktım takibi 10 gün sonra da doktora gittim kese ve bebeği görmüştüm 🙏🏻
Anneheycani evet yumurtlama zamaniydi