OynakBalinaa Feyza-nur tanıştığıma memnun oldum 😌 ne güzel sen doğurup rahatlamışsın darısı başımıza 😅
OynakBalinaa Edabykl çok ayıp ama 🥲 nasıl Muğlalı olmuyor sizin oğlan 😅😅 tam tatil yeri burası çıkın çıkın gelin 🤪🤪
OynakBalinaa MaviDeranHazal geçmiş olsun kuzum 😘 hangi dizi ve film setlerin de çalıştınız, bebişin cinsiyeti belli oldu mu 🤩
MaviDeranHazal OynakBalinaa teşekkür ederim ☺️ cinsiyetimiz belli olmadı hiç durmadı bebiş çok hareketliydi. Son çalıştığım iş Kanunsuz Topraklar dizisiydi fox tv de
OynakBalinaa Elizansmom tanıştığıma memnun oldum 😌 sağlıcakla kucağına al prensesini koltuk yıkama işi zor biraz anne tarafımdan yapan var insanları memnun etmek çok zor
Emlsri23 OynakBalinaa Merhaba ben Emel 24 yaşındayım aslen Uşağın Banaz ilçesinde doğdum büyüdüm 5 senedir Uşak’ta yaşıyoruz ben evdeyim eşim oto elektrik kendi dükkanımızda çalışıyor eşimle 15 yaşımdan beri sevgiliydik 2015 de severek evlendik iki kıziım var biri 6 diğeri 4 yaşında şimdi 10+5 haftalık hamileyim bende artık her gece çocukları uyuturken burdayım 😄
Elizansmom OynakBalinaa bende memnun oldum 🌸🤗 hemde çok zor eşim çok sabırlı ve çok kibar olmasına rağmen çok zorluk çekiyor çok şahit oldum hamile kalmadan önce ona yardım ediyordum bizzat şahidim yani memnuniyetsiz insan çok
OynakBalinaa Emlsri23 tanıştığıma memnun oldum 😌 siz baya küçükken sevmişsiniz birbirinizi😍 benim istediğim çocuk sayısı 😁 çocuklar uyumadan vakit bulamıyorsundur
Zehra_1 Bende zehra 22 yaşındayım 3 yıllık evliyim estetisyenim, 7 aylık hamileyim bu sebepten işimden de ayrıldım. Eşimle aynı memleketteniz bitlisliyiz fakat manisada yaşıyoruz.
OynakBalinaa Zehra_1 tanıştığıma memnun oldum 😌 nasıl bir meslek seviyor muydun, ben sağlıkla ilgili her meslekten korkuyorum ya yapamazdım herhalde 😣
MeryyErtm Merhabalar ben Denizli’den Mery 30 yaşındayım 5 haftalık hamileyim ilk bebeğim olacak 🙏🏽 Tüm hamile arkadaşlara rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bebek düşünenler çiftlerimize Rabbim aratmasın🙏🏽
OynakBalinaa MeryyErtm tanıştığıma memnun oldum 😌 ismin yabancı nerelisin acaba 🤭amin isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
OynakBalinaa ada_23 tanıştığıma memnun oldum 😌 en kısa sürede nasip olur inşallah, isminin anlamı ne bu arada merak ettim 🤭
Sibellkocc Merhabaaa istanbulda yaşıyoruz aslen sivaslıyım 20 yaşındayım 31+5 haftalık hamileyim 1 sene 4 günlük evliyiz😊evlenmeden önce kuaförde çalışıyodum artık ev de yatıyorum koca parası yiyorum🤣🤣…
OynakBalinaa Zeyneppp27 tanıştığıma memnun oldum 😌 ya ne kadar güzel inşallah çok güzel geçer doğumun cinsiyeti ne acaba
OynakBalinaa Betulisik tanıştığıma memnun oldum 😌 çok üzüldüm durumuna kuzum ya nasıl bir araya geleceğini bilmiyorsun bir sorun mu var 😒
Betulisik OynakBalinaa malesef bizim bir araya gelmemiz imkansız artık yenilirim ailesinin sözünü çok dinliyor onlar ne derse onu yapıyor v.s
mervecelkkk OynakBalinaa Beta hcg değeriniz kaç çıktı acaba? Doktor benimkine yüksek ikiz olabilir dediii 🥹🥹 22 sinde gidince belli olacakk