OynakBalinaa Dilekasil tanıştığıma memnun oldum 😌 daha erken birkaç haftaya belli eder kendini, oğlunu da sana bağışlasın Rabbim 😘
OynakBalinaa Kades1234yasn tanıştığıma memnun oldum 😌 ev hanımı olmak en zor meslek zaten ❤️ ne güzel iki prenses annesi oluyorsun🥲
Kades1234yasn OynakBalinaa teşekkürler bnde memnun oldum , yalnız ikinci bebeğimin cinsiyeti dahaca belli değil.
Sedefsyc OynakBalinaa bende tanıştığıma memnun oldum düşük için çok üzüldüm çok zor Allah kimseye yaşatmasın görücü usulü evlenmede zorlanmadim ilk başta yok dedim bir hafta konuştuk ısındım sonra evet dedim🥰
OynakBalinaa Tinkerbell_0423 sağol kuzum Allah razı olsun ☺️ maşallah istediğim çocuk sayısı 😁 tanıştığıma memnun oldum 😌
Tinkerbell_0423 OynakBalinaa teşekkür ederim seviyorum ben çocuk Allah hayırlı sağlıklı evlat etsin inşallah hepsini🥰
Sedefsyc Yagmur_277 ay hemde nasıl aile özlemi başka bende ailemden uzağım çok özlüyorum onları Gaziantep ten Mersin’e gelin geldim bende
-MucizeMelegiim- OynakBalinaa merhabalar Sema ben 27 yaşındayım, 7 yıllık evliyim . 7. Yilimizda tüp bebek tedavisi ile mucizeme 19+4 günlük hamileyim, Rabbime binlerce kere sukur 🥰 Ankarada yaşıyorum sıradaki arkadaşa başarılar diliyorum 🌹
OynakBalinaa -MucizeMelegiim- tanıştığıma memnun oldum 😌 baya beklemişsiniz ama nasip etmiş Rabbim bunu size 🤲🏻 cinsiyeti belli oldu mu peki
OynakBalinaa Tgc__sgt bende tanıştığıma memnun oldum 😌 cinsiyeti belli mi bebeğinin, Erzurumlu olanda çok ya kendisi yada eşi oralı ama sizin orası buz gibi 🥶🥶
Tgc__sgt OynakBalinaa erkek 12 haftada öğrendim kendini hemen gösterenlerden evet soguk Erzurumun havası soğuktur insani mertir sıcaktır herkes oyle der 😊
OynakBalinaa _Deniz1 tanıştığıma memnun oldum 😌 sende mesleğini yaparsın umarım, sağlıcakla kucağına al yavrunu Kıbrıs’ta balayına gitmiştik eşimle 🤗
_Imren95_ OynakBalinaa merhabaaa bende 6 haftalık hamileyim 27 yaşındayım belirtilerin neler acaba karnın da agrı var mı benim karnım da acı çok oluyor normal mi bilmiyorum ilk hamileliğim zaten yeni evliyim ☺️
OynakBalinaa _Imren95_ çok aşırı belim ağrıyor göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum bile regl sancısı gibi mi acaba
OynakBalinaa Mhanife tanıştığıma memnun oldum 😌 sabah erken kalkmayı kim sever ki 😁 Giresun’da eşimin babaannesinin fındık bahçesine gitmiştik orayı da çok sevdim 😌
OynakBalinaa Hafizee28 benimde hep gönlümden kız geçiyor tabi önce sağlıklı olsun da😘 içerde neyi seviyorlar anlamıyorum 😅
Ayse_3434 Aytenyusuf65 Aklınıza iyi geldi soru bende merak ediyorum bana kayınvalidem kesinlikle kesmememi söyledi neden acaba
OynakBalinaa Gizemhoroz tanıştığıma memnun oldum 😌 bizde merkezde oturuyoruz, sağlıcakla gelsin yavrun 😘
Sevda35 OynakBalinaa selammm ben de Sevda. İzmirliyim Kayseride yaşıyorumm 😁 daha çok miniğiz 6 haftalık hamileyim 31 yaşındayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyoruuuummm 😁😁😁
OynakBalinaa Sevda35 tanıştığıma memnun oldum 😌 sanırım en miniği benim bebeğim, şu anda 4 haftalık hamileyim çünkü 🤭
OynakBalinaa Gkceko tanıştığıma memnun oldum 😌 ben çok kıskanç biriyim kuaför olsun ister miydim bilmiyorum 😬 hiç bu konuda bir sıkıntı yaşadığınız oldu mu
Gkceko OynakBalinaa olmadı çok şükür güven olduktan sonra bir şey olmuyor bir de sevgiliyken alyans takıp evliyim çocuğum var diyordu zaten 😋 bütün hesapları da bendeydi ne olur ne olmaz diye çünkü hemcinslerime güvenmiyorum bu konuda 🙈 5 senedir bir problem yaşamadık bundan sonrada inşallah yaşamayız