aslansmommm Aloneanqel acaba erken mi alıcak dedim ama çoğunluk böyle sanırım içim rahatladı tek derdim solunum sıkıntısı falan yaşamasın tamamlasın gelişimini istiyorum 🥰
Aloneanqel aslansmommm 38 den sonrası artık tamamdır canım Allah’ın izniyle 😍 🙏🏻 Kızımı 38+5 de doğurdum , oğlumu 39+1 de dedi doktor. Ama ağrım sızım çok oluyor şeker de var bakalım durum neyi gösterecek 🥰
aslansmommm mekutlu12 😁 genelde 38+larda yapmış herkes içim rahatladı erken olup solunum sıkıntısı çeksin istemiyorum tabi Allah bilir de inşallah saglıklı büyüsün yavrularımız 🥰
aslansmommm Feyzus yok hiç ağrı yaşamıyorum 34. Haftalarda bir veya iki defa 5er dkklıgına bi adet sancısı gibi oldu sonra başka olmadı bugün nst de biraz düşük seviyede sancı çıktı ama ben hissetmiyorum sizin var mı ağrınız
aslansmommm mirage333 aa bekleyememiş minnoş normal dogum olacak olsa 40ı bulup analarını bekletirler ama 🤭😁 saglıkla büyüsün inşallah 🧿
mirage333 aslansmommm aynen tüm planlarimı bozdu minigim ve acil sezeryana girdim 😂gece doğuma gidiyorum, diyorum ben kuaföre gidicektim ama foto cekilecek 🤭🤭🤭