Mirage06 BeyzZaA 27.haftadayim bebe yagi kullaniyorum epeydir catlak yok simdilik yani eskiler duruyor silik seklinde az zaten ama bazen yanlarim kasiniyo aciyo resmen ama ellemiyorum :) catlarsada catlicak cunku musaitim catlamaya
Mrsklnc BeyzZaA hamile oldugumu öğrendiğimden beri hindistan cevizi yagı kullanıyorum aynı zamanda 17 haftadan sonra bio oil yağ alıp kullanıyorum çatlagım yok 31. Haftadayım 8.5 kilo aldım
archimom KlncA ben ilk bebeğimde sabah lireac gece mustela çatlak yağı kullandım 2 şer kutu bitirdim ama yine çatladım yine çatladım çok fazla para vermeme rağmen şimdi ikinci Gebeliğim zeytinyağı sabah ve susam kayısı badem kakao karışımı akşam sürüyorum bakalım ne olacak
KlncA archimom valla en iyisi yani kremler pahalı gerçekten sizde inşallah ile yarar yağlar da🤗 Siz Nasıl kullanıyorsunuz yağları birbirine karıştırıp sprey şişede falan mı? Bir de nereden alıyorsunuz acaba? Ben de yapacağım galiba ekstradan böyle bi karışım
archimom KlncA evet zeytinyağını tek başına sprey şişede diğer yağları eşit miktarda karıştırıp sprey şişede
Chnurgl Valla ben ilk başlarda badem yağı kullandım sonra bıraktım bacaklarım çatladı kalçalarım çatladı sonuçta hamilelikte çatlak oluyo bende sıkıntı yaptım kendime oldu diye ama malesef güzel bi duygu bi bebek geliyo ve herşeyine katlanıyoruz😊😊
fatmff BeyzZaA benimde kalcamda falan vardı ama karnimda belimin yanlarında yoktu bi o eksikti yani o da tamam oldu 😱
Brvntncy canım emin ol bünyeyle alakalı arkadaşlarnda dediği gibi çatlayacagı varsa çatlıyo 33 haftalık hamileym hiçbişey kullanmadm ama tek bi çatlağım bile yok şükrler olsn bünye meselesi anlayacaqn 💁🏻♀️🤗
Zgstgl KlncA aktardan ayrı ayrı aldım pompalı boş bir şişeye koydum hepsini. Günde 2 kez her yerime sürüyorum. Çok iç açıcı kokmuyor ama napalım artık😊
Nurr_1 BeyzZaA yalınızca zeytin yağı kullandım Nasıl ki 9. Ayıma girdim çatlamaya başladım Ama böyle iri ve aşırı çatlaklar değil Artmadı da öyle duruyor İnsallah artmaz 😭
Demmo BeyzZaA gebeligimin başından beri neler neler kullandım tonla para verdim ki durumu iyi olan birisi de değilim neyse 35. Haftaya kadar hiç bir şey yoktu sabah bir uyandım sanki biri kalemle karnımı çizmiş gibiydi olacağı varsa oluyor karın çatlarından çok göğüs uçları için önlem alınmalı bence gebelikte