BeyzZaA Başlıktada belirttiğim gibi çatlak olmaması için ne kullandınız ne iyi geldi ve kullanmaya ne zaman başladınız
Aras BeyzZaA ama şu piyasada pahalıya satılan kremlerden çok az memnun olanı duydum oda tesadüftür muhtemelen doktorum en iyisi organik zeytinyağı badem yağı demişti
Mariaisa BeyzZaA ilk bebeğimde lierac kullandım ama yine çatlaklar oldu. Daha fazla çoğalmasın diye bu hamileliğimde Hindistancevizi yağı kullanıyorum şu katı olandan. Mis gibi de kokuyor 😁
fatmff BeyzZaA Bebek yağı,zeytinyağı,badem yağı,hindistan cevizi yağı,lierac krem kullandım. Sonuç, çatladimm 😂
BeyzZaA Aras ben zaten çatlaklı bi kızım genetik hemen çatlıyorum göbeğimde bile var çatlağım dahada çatlamak istemiyorum yeter 😒
deletedmom6295 hamile olduğumu öğrendiğim hafta başladım organik hindistancevizi yağı kullanmaya. 27. haftadayız henüz çatlak yok
Yaseminztrkzcan BeyzZaA kantaron ve badem yağı kullan ikisini aynı anda dök karıltırarak sür işe yaradığını göreceksin
Neseyakut BeyzZaA ben geçen gün kahve telesiyej ve bal karisimiyla pleenig yaptım vücuduma. Ilık suyla duruldum. Sonrasında badem yağı sürdüm. 3 gün vücudum nemli kaldı. Sok oldum. Haftada 2 gun bunu yapmayı planlıyorum artık. Her gün de bebe yagi sürmeyi planlıyorum. 23+2 haftaligim
Melissssa deletedmom321 ben 18 haftalık hamileyim 11. Haftada göğüslerim büyüdüğü için kaşınıyordu ben de yumuşasın diye vazelin kullandım bir süre 15. Haftadan itibaren de hakiki zeytinyağı kantaron badem ve kayısı yağı karışımı verdi görümcem o kullanmış hiç çatlağı olmamış ben de kullanıyorum tüylenmem de var evet ama sürmediğim yerler de çok tüylendi hormonlardan bence
deletedmom321 BeyzZaA valla saç bakımında besleyici olarak kullanılan yağlar bunlar. Doğru olabilir:/
Senary BeyzZaA ayni seyi bende oyle düşündüm☺️ Bir cirkinlik geldi gercekten sivilceyle cinsiyet ters orantili demekki bende kiz istiyorum kasık agrisi var sadece mide bulantisi falanda hic yok bakalim😌
TugbaKnalada Çaresi yok çatlayacaksa çatlıyor. Bende çatlak yok. Birşey kullanmadım. Çok az zeytinyağı sürdüm. Nemlendirmek gerekliymiş. Ama derin esnek ise veya çok kilo alıp vermez işen çatlamıyormuş. Bazılarınında doğumda veya sonrasında çatlıyor. Pahalı kremler almakta çare değil 😵
guluzarozgenc detetedmom404 susam yagi kakao yagi hindistan cevizi yagi dönüşümlü sur dedi doktorum ayni yaglari gorumcelerimde sürdü 1 tane catlak yoktu ama bende oldu yani doktorun dediğine gore 7 kat icten genislemeye başlarmış karin istediğin kadar kullan cildinin yapisi musaitse catlarsin demisti :) 30. Haftadan sonra basladi bnmkiler ama iste catlasak da onemli olan en az seviyede tutmak o yuzden yaglari surmeye devam:)
Hayalll fatmff alin bndende okdr su onemli diyor 3 deil 4 litre iciorum btn yaglari kremleri kullandim hbsnden almsdm ctlamamak icin genetiklede alakasi yk bnce cnku annem catlamadi bnde her ihtimale karsi catlarsam diye dusunerek 3.ayimda btun kremlere basladim kullandim yaglanarak yattm hergun artk tsort carsaf hbsi batmisdi o derece gelelim 34.hfdaya bi sbh uyandim ve karnimin en altindan kirmizi cizgilerle uyandim snrasi da malum gobek deligime kdr cikdi o cizgiler ve ck pskolojm bozldu 36 daym suan 2hfdada nasl ctlar insan
Deniz34 Gebeliğimin 5. Ayında Hindistan cevizi yağı ile başladım. Bi kutu bitirdim bebe yağı aldım içine badem yağı damlattım 10-15 damla bi süre öyle kullandım. Sonra içine zeytinyağında koydum. Onu bitirdim tekrar Hindistan cevizi yağı aldım onu kullanıyorum. Göbeğimi ve göğüslerimi daha çok yağladığımdan dolayı oralarımda YÖK ama onun duşunda heryerim de küçük küçük oluştu. Bedenimde ergenlikten kalan birsürü beyazlaşmış çatlağım vardı yani vücudum yatkın çatlağa. 23 kilo aldım. 36 haftalık hamileyim. Bol su içmeni tavsiye ederim nemlendirmenin elbette çok faydası var. Çatlayacaksan çatlarsın elbette diyorlar ama nemlendirmekle daha az çatlamış olursun
Zgstgl Ben kendime yağ karışımı yaptım onu kullanıyorum. 33 haftalık olucaz çok şükür çatlağım yok şu ana kadar. Kayısı, badem, kakao, jojoba,argan yağlarını karıştırıp kullanıyorum. Tavsiye ederim ancak sadece göbeğe değil bel, göğüs ve bacaklara da sürün mutlaka.
KlncA Zgstgl merhaba aktardan ayrı ayrı alıp mı karıştırdınız ? Sprey şişeye mi koydunuz yoksa ele döküp mü sürülüyor? ben de kremin yanında böyle bi yap karışımı yapayım istiyorum da
KlncA BeyzZaA ben mustelanın çatlak kremini kullanıyorum bitince lieraca geçeceğim bir tüp de ondan sürerim doğururum zaten inşallah. Şuan 25.haftadayım göğüslerim haricimde çatlak yok. Ama daha çok erken her an çatlayabilirim 🙈
archimom KlncA ben ilk bebeğimde sabah lireac gece mustela çatlak yağı kullandım 2 şer kutu bitirdim ama yine çatladım yine çatladım çok fazla para vermeme rağmen şimdi ikinci Gebeliğim zeytinyağı sabah ve susam kayısı badem kakao karışımı akşam sürüyorum bakalım ne olacak
Zgstgl KlncA aktardan ayrı ayrı aldım pompalı boş bir şişeye koydum hepsini. Günde 2 kez her yerime sürüyorum. Çok iç açıcı kokmuyor ama napalım artık😊