YagizAsyaMom sudamlasi hematoloji ye yollamadı Allahtan çok korkuyorum o doktordan ismi ürkütücü geliyor. Ama talesemi majör talesemi minör bunlar çok karışık 🤣 doktor hiç kafanı karıştırma kansızlık de çık işin içinden diyo 🤣
Acuka YagizAsyaMom cnm Rabbim şifa versin benım ablamda kansızdı hatta 500 tl ye kan serum bagladılar boyle gıderse normal dogum yapamazsın demıstı doktor ılaclar etkı etmıyodu ıbrahım saracoglunun kerevız ıspanak kurunu uyguladı annem ablama duzenlı içirdi ve 1 hafta ıcınde fark etti doktora bu durumu soyledıgımizde bız tıpcılar ıc ıcme dıyemeyız lakın napıyorsan devam et demişti belkı sanada şifa olur
YagizAsyaMom Acuka öylemi kereviz severim Bi bakayım bakalım Bi umut etki eder belki sağol desteğin için 😊
YagizAsyaMom sudamlasi Bi önceki doktorumdan sonra melek gibi yaaaa. Bugün 10 dakika kafa kafaya verip benimkinin yüzün ü izledik benden meraklı ağza bak annesi diyo,🤣🤣🤣 doktor çok önemli. Sen naptın nasıl gidiyor muaynen ne zaman
sudamlasi YagizAsyaMom 😂maşallah işini severek yapan doktor başka oluyo işte. Mesaj atcam Dr a bugun hocam yarın geleyim mi diye gel derse giderim en son 1 ay önce gördüm zamanım geldi artık çok merak ediyorum
Sinemiraz YagizAsyaMom öncelikle çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanırsınız.sizin için bi zararı olur mu bilemem ama kansızlık için keçiboynuzu özü satılıyor mersin de yerel bir firmanın online satışları da var. Ben oğlum için kullandım çok memnun kaldım. Başka bir arkadaşım da kullandı o da çok memnun kaldı organik üretim yapılıyor.soğuk pres yöntemiyle. Tabi sizin farklı sağlık problemleriniz de varmış belki doktorunuza danışarak onay vermesi durumunda kullanabilirsiniz .
Yesimalmila YagizAsyaMom tabi en son c.tesi kan verdim bakildi ilaca devam ediyorum 38. haftada bi daha bakılacak.
Babies16 YagizAsyaMom canim benimde 7.1 di hamile kaldigimda 5.8 e dustu.kan serumu aldim 4 kez.simdi 9 - 10 olmus bu ay. Bu yasima kadar hep kanszlik vardi bende.en iyi vekirdekli siyah uzum geliyor her sabah 21 tane yeniyor.yada havanda cekirdkeleriyle ezip her sabah 1 fincan icmek gerekiyr.cok guzel yukseltyor.ama ben gebelikte bulantilardan icemedim oyuzden bukadar dustu