yagmur_s BusraAltiok cahiliz resmen 😂 yarınki kontrolü iple çekiyorum cidden bakalım ne diyecek doktor. Param olsa sezeryana al hocam diyr bapırıcam resmen 😂 suni ile falan başlatır belki. Ay bilmiyorum 😂😂
Buse2607 Neslihan1935 haftamız aynı son 1 gün arada kasılmam dışında hiç bir belirti yok doğumdan korkmayı geçtim ya kavuşamazsak stresi başladı 🥺 doktor suyu azalmaya başladı ama sancını bekleyeceğiz dedi 🥹
BusraAltiok yagmur_s Arzuayaz Kizlar bebeğinizin hareketleri nasıl benimki hep hareketli bi bebekte simdi de baya baya hareketler yapıyor sert sert canim bile yanıyor normal mi aceba
BusraAltiok yagmur_s benim kontrolde yarı umarım rutin kontrolünde gibi gibi gelmem wrtik birseyler olsun istiyorum
yagmur_s BusraAltiok benim de hareketli. Artık çok güçlü değil ama doktor normal dedi. Tek sorun aşağıya doğru hareketler olduğunda aşırı cnaım yanıyor sanarsın çıkıp çıkıp geri gidiyor 😂
Cigdemm1 yagmur_s şuan bebeğim aşırı hareketli be vajinama aşırı baskı hissediyorum hareketleri kasıklarımı acıtıyor biraz napsam bilemedim
yagmur_s Cigdemm1 o bana da oluyor gün aşırı. Eşime diyorum yani resmen eşini çıkarıp geri sokuyor gibi hissediyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️