egemomss ilknurrruzn Ben🙋♀️ Bir de baya takıntılıyım vücut konusunda. Baya zorlanacağım gibi görünüyor ama bebeğime değer..
MomSes egemomss benjmde öyle baslamisti şuan 39+2 deyim karnım kıpkırmızı çok moralim bozuluyor ne kadar nemlendirsen de ciltle alakalı galiba olacagi varsa oluyor
egemomss MomSes Bari daha fazla çatlamasın diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama sürekli yenileri ekleniyor😶
Esragoren egemomss ben krem almıştım karnım için onu kullaniyordum sürekli su an 32+1 haftaligiz karnımda tek çatlak bile yok ama ilk hamileliğim olduğu için bacaklarımda olacağını düşünemedim bacaklarımda var ve çok rahatsız oluyorum nasıl geçecek bilmiyorum
Gulsumdamla egemomss 35+1 deyim kalcamdan dizlerimin bagayi aşağısına kadar mahvolmuş durumdayım . Karnım 3 haftadır hafif açılmaya başladı kırmızı lekeler var hep. İnşallah oğlum iyidir gerisi önemli değil ben sadece arada zeytinyağı sürdüm
ftmdyn22 egemomss ne yaparsan yap olmuyor bende nemlendirmeme rağmen göğsümde kalçamda ve basenlerimde çatlak oluştu olunca oluyor maalesef engel olamıyorsun😕
Zeeynepp egemomss Benimde oldu ama son haftalarda yapacak bişey yok gördüğünde ilk bi tuhaf oluyor kafaya takıyor insan ama sonrasında alışıyor yağ falan sürün