Mihrimahm Fatmasukes141214 kutu ya daha önce aldığım patikleri koyup hediye aldim diye vermiştim bizim 4 yıl sonunda olduğu için hiç beklemiyoru😊
Derya5866 Fatmasukes141214 ben Kıbrısta olduğum için burda imkanlar çok kısıtlıydı bir yer bilmiyorsun etmiyorsun Türkiye’de olsam imkan çok bı kutuda patik gül kurusu ve testi koyup yapmıştım
esmerella37 Fatmasukes141214 valla ben hamile deilim ama hayalim şöyle Eşimin ailesini ve benim ailemi misafırlıge cagırcam hep beraber gorumcemlrri fılan bi kıtu yapıcam emzik koycam içine herkezin içinde eşime vericem 🙈🙈 ve herkez ogrenmis olucak 🙈🙈🙈
Ebru-EY Fatmasukes141214 16,25 le öğrendim. 2 günde bir 2 katına çıktı şükür. Yükselir canım merak etme 🥹🧿🙏
Zahide-123 Ebru-EY merhaba benimki tam tersi 19 su 10 a düştü ya tekrar gitmeye korkuyorum neden böle oluyor ki adetime 2 gün var
Saimegungor Planlı gebelik olduğu için beta 10 iken öğrendim. Adetim henüz gecikmemisti. Gecikene kadar bekledim. Kan tahliliyle netleştirdim öyle eşime söyledim ☺️ öncesinde bir düşüğüm olduğu için sabretmek istemiştim
Ebru-EY Fatmasukes141214 allah yardımcın olsun çok zor bir süreç yA 😂 hayırlısı olsun hakkınızda canım 🧿
ikicocuklubiranne Fatmasukes141214 bende 60 la öğrenmiştim. Şuan 33+3 teyim ☺️ Hayırlı olsun inşAllah
ikicocuklubiranne Fatmasukes141214 evet hemen doktora gitmedim ikinci gebeliğim olunca acele etmedim. Sadece içim rahat etsin diye 2 gün sonra kan vermiştim. 265 gibi bir rakam çıkmıştı