aframoms13 Sevgi2565 ben 10.haftamda 18 paket almıştım kuzum yatağın altına attım hicbisey olmaz onlara indirimden buldukça al
gulagaci Sevgi2565 alın alın agzi acilmadiktan sonra hiç bssy olmyor bide devir kötü her geçen gün artıyor ben trendyolda beybi turco leylak kokusunu getirtt8m indirirmdeydi gayet ıslak güzel. Bidaha indirime girince birde limonlusunu alcam inşallah 12li
efemoms_ Sevgi2565 18 haftalık olduk canım 6 koli aldık biz açılmadığı sürece kuruma olmuyor zam gelmeden indirmde kaptım😁
Gmzealty Şu an evde 34 aylık bir bebe karnımda 28 haftalık bebem evde 11 koli 12li ıslak mendil var her indirimde neredeyse alıyorum stokluyorum hiç sorun yaşamadım ilk aldığım koliden başladım açmaya 😆
1erkekkannesiiii Sevgi2565 ben şimdiden aldım toptan uygundu kapağı açılmadığı sürece sorun olacağını sanmam (20 haftayız)
Ozge_5516 Sevgi2565 yok yeni almadim hepsi burada da 2 .ncisi 1 tl vardi ozamn aldim bezle birlikte simdi fiyatlar nekadr bilmiyorum
Tuana_ Sevgi2565 3 yada 4 ay vardı doğum yapmama 24 paket almıştım ben ve kızım 3buçuk aylık 4 paketimiz var daha
Ayseaysa Sevgi2565 benim bir ayım var doğuma 2 ay 9nceden 24 lu beybi turko ıslak mendil aldım bazen açıyorum hala ıslak ve mis gibi kokuyo
Fatma32 suelin bende Adana da yaşıyorum evet hala sıcak burasi. Bakliyatlar baharatlar hala buzdolabında. Ama havalar toparlanır yakında islak mendile gerek yok diye düşünüyorum zira dolabımda asla yer bulamam 🤭
Dogukoo suelin şırnakta yaşadım bi süre 45 50 derece gördüm kurumadı hiç ıslak mendiller o yüzden sasırdım
Nurercan Sevgi2565 pamuk kullanman daha sağlıklı. Bana hediye geldi ıslak mendil bir süre kullanmayı düşünmüyorum.
Fatma32 Nurercan benim doğumuma 1 ay kaldı e bebek den 6 li paket pamuk 80 tl ye almıştım simdi 120 tl civarı olmuş. Pamuk da islak mendil de stok yapılmalı bence.
Fatma32 Aksakal1907 bizde evde çok kullanıyoruz. Mutfaktaki sarı bezi hiç bir yere sürmeyelim diye. Yemek masasını sileriz, ayakkabi sileriz hatta toz bile alıyorum bazen.
kuzeymomss Sevgi2565 ben getirbüyük ten alıyorum bazı stoklu alacağım ürünleri bebek beZleri bazen indirimli oluyor birde 250 TL’ye 50 TL indirim yapıyor aynı şekilde ıslak mendilde ordan alıyorum 24*90 lı sleepy baby ıslak mendili 190 TL ye aldım açılmadığı sürece kurumuyor
Busra-hemsire Sevgi2565 21+4deyim 24 lü paket indirime girmişti, ikinci 12li ürün 1 tl kampanyası idi. 187 tl ye aldım vallahi 😅 Rabbim kullanabilmeyi nasip etsin inşallah 🤲