Dogukoo Sevgi2565 kız ne buz dolabı ben hiç koymadım 45 50 derece sıcak olan şehirde yasadım orada bile kurumadı ıslak mendiller 😄
Sevgi2565 MSultann bgn sadce karnımın içi kıpır kıpır di bebek hareketi mi bağırsak hareti mi bilmiyorum
MSultann Sevgi2565 Sabahları uyanınca düz yatarken hissettim ben ilk canım. İlk hamilelik olunca çok merak ediyordum acaba tekmesi nasıldır diye felan. Şimdi bazen alıcak derecede acıtıyor net hissediyorsun. 1 hafta cık daha sabret. Olumsuz şeyler getirme aklına 🌺
Fundaaaaa Sevgi2565 hayır erken falan değil oğlumda alerjik bir bebekti prima aqua almıştık bunda da başladık kenarıyla atmaya
ardenmoms Deletedmom_37 hayır neden kurusun ki satış yapanların depolarında kurumuyor nede olsa 😂 hem sleepy öyle hemen hava alıp kuruyacak kalitesizlikte değil
Ozge_5516 Sevgi2565 yok yeni almadim hepsi burada da 2 .ncisi 1 tl vardi ozamn aldim bezle birlikte simdi fiyatlar nekadr bilmiyorum
nadrun Ay ben de dün aldım sleep yenidoğan 12 li paketten 5 adet 🤣 doğuma 5 ay var ama sürekli zam geliyor ıslak mendil de en çok biten şeylerden keşke enflasyon olmasa keşke böyle stoklar yapmasak ,
Kbr5361 Sevgi2565 valla oğlumda hep 12 li sleppy yada baby turco aldım şuandada 29+4 dün geçen indirim vardı aldım 12 li baby turco hiç birşey olmuyo
Aksakal1907 @Sevgi2565 benimde 3 buçuk ay kala indirimde denk gelip aldım bı koli bı koli ve sanırım şuan 5 koli var 12li 🤣 sleepy ekstra aldım yani pişik yapsa bile ıslak mendili her yerde kullanabilirim diye düşündüm eşimde çok kullanır ıslak mendil yani pişik olsa bile elimde patlamaz sanırım 🤣
Fatma32 Aksakal1907 bizde evde çok kullanıyoruz. Mutfaktaki sarı bezi hiç bir yere sürmeyelim diye. Yemek masasını sileriz, ayakkabi sileriz hatta toz bile alıyorum bazen.