Muge_K Fundaaaaa hahaha 😃😃 benim ailemde Gemlik’te. Bursa kimsem yok. Bende evlenmeden önce hep diyordum misafir sevmiyorum söyle böyle diye şimdi komşu arar oldum kendime biri olsa da sohbet muhabbet vakit geçse diye. Hamilelikte ise de gitmeyince evde tek iyice bunalıyor insan
Fundaaaaa Muge_K teleferikten geldim bende evlenmeden önce ev sahibi ve mahalledeki webcam teyzeler ile kavga ettim annemleri de buraya aldık o yüzden düğünden sonra 🤣 hemen arka sokağımda ama çalışıyor komşumda 2 tane görüştüğüm var saolsunlar çok iyiler 🤓
Muge_K Fundaaaaa misss gibi hem annenler yakın hem komşuların var ee birde bimde gelmiş daha ne olsun 😃😃😃
Muge_K B-ebek kaç haftalıksınız ? Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin benimde ilk hamileliğim
Fundaaaaa Muge_K tabiii bim önemli 🫠😂 ev hayvanat bahçesi bir köpek bir papağan zor da kalınca kardeşim koşup geliyor aile de önemli o yüzden 😅
Tospikannesiiiii Umrann16 aynen bende elif hanıma mecburen 1 defa gittim çok pişman oldum yani hiç ilgili degil gel baksın çık böyle modu