Kubranur11 Deletedmom_37 kendi zaten pozitif biri guleryuzlu poztif geciyor dogumlarida 🙂 norml mi istiyorsunuz bi aksilik olmadigi surece 🙂
Kubranur11 Deletedmom_37 epidural kesin yaptirir o zaman karsi degil epidurale 🙂🙂 daha minikmiss rabbim saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin 🙂
RBK Ozge_5516 Tayfur beye gittim ama simdi gün de kalmadı kime denk gelirsek artık sen hangisine takiplisin ☺️
Ozge_5516 RBK bnde kimi bulursam ona gidiyorum zeliha ataka gittim ozleme özgün uyanıklar a gittim arada mudanysya da gittim 😉
Muge_K DuruMom_16 bende demirtastayim 🤭 hem aynı doktora gidiyormuşuz hemde ikimizde aynı yerde oturuyoruz. Demirtaş’ın ne tarafında oturuyorsunuz ben 20 lik yola yakınım
Muge_K Fundaaaaa bende demirtastayim 🐣 Demirtaş’ın ne tarafında oturuyorsun? Kaç haftalık hamilesin ? 🌸
Deletedmom_37 Kubranur11 söyledim ama belki acı eşiğin yüksektir dayanırsın falan dedi ondan soğudum biraz 😅
Muge_K Fundaaaaa o tarafları hiç bilmiyorum 🤭 buraya gelin gelmiştim daha önce Demirtaş’ı bile bilmiyordum 😃😃