Gzeemmm @"Anneheycani ilk erken gebelik testi ile öğrendim net bir şekilde çift çizgi çıkmış di değerim de şimdi e nabız dan baktım 1875 yazıyor regl tarihinden 2 gün önce yaptım bu testleri
Anneheycani Gzeemmm yumurtlamanızda erkennmiş sanırım değilmi tek ilişkiylemi kaldınız yani eminmisiniz ilişkiden 17 gün sonra çıktığına
Gzeemmm @"Anneheycani eşim mesleği nedeniyle izine gelmiş di 15 gün izni vardı eşim gittikten 17 gün sonra da test yaptım o şekilde öğrendim
Anneheycani Gzeemmm canım merhaba tarih olarak biliyomusunuz yani eşiniz gitmeden son ilişki kaçındaydı test tarihiniz kaçıydo
Eliyeva1 arirangg ben bu gun adet oldum yani adetime 4 gun kala cok umut etmiwdim hamileyim diye ama kismet
arirangg Eliyeva1 Hayırlısı olsun canım. Üzülme. Benim dedğim testlerden al. Adetin bitince yapmaya başla. Yumurtlama günlerini değerlendir. Hamile kalma şansın artar.
Eliyeva1 arirangg yaparim oyle ama ben planlama ediyirum hansi aya erkek denilirse o ay alicam o testden bakdim buldum burada isvecde yani satiliyo kac tane alsam yeter
arirangg Eliyeva1 Adetin bitince başlıyorsun yapmaya. Yumurtlama gününü bulana kadar her gün 1 tane yapman gerekiyor. 25 tane falan olsa yeter.