Ozgectndg Karadasesra benim regl 6 gün kala öğrendim idrar ile doktorum çokta alakalıydı ki yarın regl günüm 2 güne bir betam 2 katınada çıkıyor
Eliyeva1 arirangg cok zor ben 2 kizim var erkek icin planlama etdim bu aya amma hala bekliyorum 2 gun once test negativ cikti cok uzuldum sonra tekrar umut etdum belke erken diye yine bekliyorum
arirangg Eliyeva1 Erkenden test yapınca negatif çıktığında en olunamıyor, o da strese sebep oluyor. Zamanında yapınca en azından pozitif ya da negatif net öğreniliyor. Cinsiyet planlaması mı yaptırdınız
Anneheycani aysethem12 13 günden daha sonra hiç. İlişkinizolmadan direk 13 gün sonra 100 leni öğrendiniz
Eliyeva1 arirangg evet yapdim erkek icin inwallah bu ay hamile olurum erkek cok isdiyorum 6ve 4 yasda qizim var
Edabykl Anneheycani Olmadi çünkü 14 ocakta tesadüfen doktora gitmistim bana yumurtan baya buyumus catlamak uzere iliski olursa hamile kalirsin dedi bizde o gun girdik iliskiye 12 gun sonra hamile oldugumu öğrendim
Kubrayigitttt18 Edabykl cnmm yumjrtlamadan sonra bidaha olmamasının bi sebebi varmı yani bilerekmi sadece yunurtlama zamanı iliçki olup başka olmadı hamile kalabilmek için mi
Edabykl Kubrayigitttt18 Yani doktor oyle dedikten sonra haftada 3 kez iliskiye girdik ama ondan önce girmemistik sonra baktim hamileymisim
Kubrayigitttt18 Edabykl anlamadım canm yani 14 ocaktan sonra yine ilişki oldumu olmadımı kafan iyicw karıştı🤣
Edabykl Kubrayigitttt18 14 ocaktan önce öyle pek iliski olmadi ama 14 ocakta doktor oyle dedikten sonra haftada 3 kez iliski oldu sonra adet olacaktim 2 gun vardi adet olmama test yaptim cikti
Eliyeva1 arirangg ben bu gun adet oldum yani adetime 4 gun kala cok umut etmiwdim hamileyim diye ama kismet
Anneheycani aysethem12 olmamasının sebebi ne bilerek mi sadece yumırtlma zamanı yapıp bıraktınız gebelik olsun diye acaba