Snmdrm Ebruka02 ne kadarlık oldugunda doguracaksınız bnm 30 eylul yada 3 ekim dedi ama 37+6 oluorm o gun .
Snmdrm Meryemgundogdu2_ banada doktorum 30 eylul yada 3 ekim dedi . Sizin ne kadarlık olucak 30 eylulde ? Kanamam gelıncede her an gelebılır hazırlıklı al dedi kuafore fln gittim bende :)
Snmdrm Meryemgundogdu2_ 30 eylulde ne kadarlık olucak acaba banada doktorum 30 eylul dedi bn 37+6 olucam .
Ebruka02 ayse3452 2 gün sonra derken 30 eylülü kasdetmiştim aslında benim hatam :/ 2 gün sonra doğarsa birazcık erken olabilir 🫠 size hayırlı doğumlar 🥰
Ebruka02 Vatanseverr ayy ben de giremedim henüz kıyafetlerini yıkamadım çantasını hazırlamadım… sanki onları yaparsam erken gelcekmiş gibi geliyor 🥲 ama ilk bebeğim heycan çok çok çok fazla
Meryemgundogdu2_ Vatanseverr daha tarihi kararlaştırırken ağlamaya başladım😂😂 birde 21 aylık kızım var düşünün ilk doğumum değil😜
Vatanseverr Ebruka02 aslında bende yapamadım ama benım hamileliğim cok kötü geçti halada geçiyor korkuyorum biraz biraz tuhafım elim gitmedi galiba bi iki güne hazırlarım artık :)
ogrtmnanneee Kaçıncı haftada oluyorsunuz acaba ? Benim de bu cuma aslında günüm 38+5 oluyor ama pazartesiye kalsın da istiyorum 2 gün 2 gündür diye 🙈
Vatanseverr ogrtmnanneee tam 38 oluyorum sezaryan olucam bazı sıkıntılarım var kan pıhtısı tansıyon hala mıde bulantıları vs daha fazla bekleyemicem sanırım :/