Tgbabsra Gulsahh bir de benim makat geliş gözüküyor suan senin kız mı erkek mi canım doktor dedi senin gibi kalıplı uzun bir kız olacak İnşAllah:)
Gulsahh Rasev bizim 3200 olmus dun doktor az yemezsen ikinizde cok zorlancaksiniz dogumda dedi ama ben yemek degil meyva yiyorum cok haraketleride azaldi tabi bazen ayagini karnimdan cikaricak gibi yapsada 30.haftadaki haraketleri yok artik az haraketli :)
Gulsahh Rasev sizinkinin babasiyla arasi nasil bizimki pek pas vermiyo 🤣🤣🤣 eşim oglum saygili babasina falan desede cok guluyorum 🤣
BabyDrs Cansueliz yaaaaa evetttt 45 gün kaldı bize 2/22 kasım arası gün verdi belki 22 kasıma kadar kalmaz diyorum 40 haftaya kadar inşallah hemen gelsin istiyorum artık ilk doğumum ne zaman gelcek onu da Bilmiyom çok heycanlıyım kendimi 45 gün değil 1 ay var gibi odakladım 😍😂😂😅😅
Bsk2101 Kızlar kasım anneleri olarak instagramda grup mu kursak hem tanışırız hem de doğumlarımızı takip ederiz 😍😍
Tgbabsra Gulsahh hangi hastaneye gidiyorsunuz İstanbul da mısınız sizde durumlar nasıl normal Doğum olabilir mi doktorunuz ne diyor
Gulsahh Tgbabsra istanbul maltepede oturuyorum delta hospital e gidiyorum suan hersey normal dogum icin uygun ama hic belli olmaz tabi siz nerede oturuyosunuz
Ergunsed Okaradeniz 34+3teyiz gecen hafta 2100grdi bir hafta geriden geliyo dedi bu zamana kadar hep bir hafta onden gidiyoduk yapilicak bisey yok takip edicez eger uc hafta geriden gelirse 36 haftada alabiliriz sikinti olmaz dedi
Tgbabsra Gulsahh Fatih te oturuyorum Bağcılar Megamedipol hastanesine gidiyorum özlem aydın kesiktaşa
Tgbabsra Gulsahh aynen öyle ya kasıkların ne durumda :)) benim ki göt aşagıda bebekte kilolu olunca çok zorlanıyoruz