Muhasebeci Melekbebek hiç sorma aynen bende de 😄😄Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ☺️☺️
nilly Son 32 gün. Aynı şekilde gece uyku yok ama öğlen çok tatlı uykum geliyo. Bazen belim ağrıyo bazen de kalça kemiklerim. Çok yoruluyorum.
Sakaryali54 Cansueliz kasim annesiydm bu gidisle eekim annesi olcam sanirim bizm ufaklik rhat durursa tabi ins dururda kuvozde kalmaz yoksa kucuck daha bebegm
Rasev Gulsahh 36haftayi bekliyorum canim ilaçlarim bitsin gidicem dokdra bakalim prenses napiyo içerde) senin bebis kac kilo😍bide haraketleri nasil?
Asya_2402 Cansueliz 33+3 günlük oğluşum ve bgn kontrolümüz vardı.Bebeğim çoktan Doğum pozisyonu almış hatta çok aşağıda erken Doğum olabilir dedi :( 15 gün yat sadece 36. Haftayı görelim gerisi sorun değil dedi.Kasımı görebilecek miyiz artık emin değilim
Gulsahh Rasev bizim 3200 olmus dun doktor az yemezsen ikinizde cok zorlancaksiniz dogumda dedi ama ben yemek degil meyva yiyorum cok haraketleride azaldi tabi bazen ayagini karnimdan cikaricak gibi yapsada 30.haftadaki haraketleri yok artik az haraketli :)
Nesoo Son 51 gün. Bebeğim daha dönmemiş. Sürekli hatta 24 saat ellerim kollarım bacaklarım uyuşuyor. Vücudumu sinir kaplıyor. Nefesim daralıyor kalbim sıkışıyor daha sayayım mı 😊
Muezzarabiaertyudf Nurayy28 benimde altı kasım bel ağrıları arada kasık ağrısı hemen doğurmak isteği 😩