Edabykl Emine123kuzu Alir kilo çünkü çok fark yok aramizda suan 37+3 um bugun kontrole gittim 3234 olmuşuz
Edabykl Emine123kuzu Sezeryan olcak çünkü ben normal dogumdan korkuyorum alttan muayne sanci bebegin cikmasi cati muaynesi alttan dikiş bunlardan korkan biriyim o yuzden kendim onu sectim 24 Eylülde insallah dogacak
Hande123- Emine123kuzu bende 33+2 de gittim 2400 gramdı.bel çevresini ölçtü haftasıyla uyumlu dedi,bacak kemiğini ölçtü,haftasına göre daha uzunmuş bacakları,uzun bacaklı olucak dedi.
Emine123kuzu Hande123- ben de minyon tipliyim ama eşim 190 ve kalıplı ama anneyle uyumlu oluyormuş çocuk ilerde baba gibi büyüyebilir tabiki, genetik olabilir bacak uzunluğu sizinde , aman uyumlu olsun sağlıklı olsun geri mühim değil
Emine123kuzu Edabykl hayırlısı olsun benimde makat geliş doktor bu haftadan sonra dönebilir ama dönememe olasigina karşı 6-7 ekim gibi sezeryan günü verdi artık nasıl gelirse 🤍
Hande123- Emine123kuzu benim boyum 165 ,ama babası 187,dayısı 192.Kızım babasıyla dayısına çekmiş,benim bacaklarım çok kısa gövdeme göre bide😅
Emine123kuzu Hande123- genetiğin önemi, benim ailem kısa eşimin ailesi de çok uzun bakalım nasıl olacak 🤣