Kubra-2363 Adetime 6 gün var kızlar Bat 20 yumurtlamam 9 gün oldu bikaç kez post açmıştım belirtilerimden dolayı bu sabah öylesine daha vakit var ama yapayım dedim 🥲 2 erken gebelik 1 tane normal test yaptım
mavipapatyaa Kubra-2363 ikinci resimdeki en alttakinde sanki silik cizgi görüyorum. İnsallah iyi haberler alirsiniz
Dlkzz Kubra-2363 bende silik bir çizgi gördüm canım hadi hayırlısı inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız. Adetinizi mecbur bekleyeceksiniz. Adet olacağınız gün kaset test yapsanız bile çıkacağını düşünüyorum benim oyle olmustu.
Gizmaltay Kubra-2363 Tebrik ederim allah gönlünüze göre nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah. Doktora gitmek için adetinizin geçmesini beklemenizi tavsiye ederim. Bende 2 bucuk haftalıktı belirtilerden yola cıkarak yapmıstım aynısı oldu erken gittişim için çok git gel yapmış
Kubra-2363 kubraselcuk normal Basit bi testle yaptım ilk nasıl yani dedim prodictor aldım sonra daha net olsun diye onda daha belirgin ve hemen cıkınca 🥲
Kubra-2363 Aptal gibi hissediyorum kendimi sürekli testlere bakıyorum adetimi beklicem bakalım hayırlısı🥲
Gamzer Kubra-2363 3 yıl boyunca sürekli yaptım bu testlerden, belirti varmıs gibi hissediyordum psikolojik olarak. Şimdi 2 oğlum var şükür Rabbime. Aptallıkla hic alakası yok seni çok iyi anlıyorum. Ama var gibi görünüyor bence kan testine git bekleme❤
kaderbylozturk Kubra-2363 kuzum hiç uğrasma devlet hastanesı yakınsa acıle git düşük tehlikem var hocam rica etsem beta ölcturenılırmıyız sonuca ben enabızdan bakarım de zaten gonderıyo teste ugrastırmıyo senı
Meed Kubra-2363 kaset testi görünce bence kuruma çizgisi diyecektim ama diğerlerinde de var yani kesin var canım inşaAllah artar hayırlsıı olsun ♥️♥️